Yakup Ç. A. Oluşturma zamanı: Eylül 4, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Eylül 4, 2013 Android işletim sistemine yakında yeni bir sürüm daha ekleniyor. Google tarafından geliştirilen Android’in her sürümü bir tatlıyı ifade ediyor. Bir sonra ki Android versiyonu herkes tarafından 5.0 Key Lime Pie olarak biliniyordu fakat bugün gelen açıklamayla hepsi alt üst olmuş durumda. Google tarafından gelen açıklama ile bir sonra ki Android sürümü 4.4 ver Kit Kat olacak! Nutella'yı bekliyorum ben Real Kit Kat Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2013 Sütlaç çıksın telefonu değiştirecem.. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2013 http://youtu.be/OKOrkLxOBoY Video oldu mu acaba..tapatalk tan.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2013 oldu oldu 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2013 ve bu da bir sonraki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2013 Pek önemli bir yenilik beklenmeyen akıcılık uyum hız ve stabilite amaçlı bir sürüm olacak. Sonuçta 4'ün versiyonu durumunda. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2013 Ne güldüm yaw..:): Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2013 Direk AndroidNestle deselermiş kitkat falan reklam kokan hareketler bunlar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2013 Paketinde android logolu kit kat çıkacakmış zaten. Harbi gereksizlik Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2013 O kadar sevindim ki.. yasasin tuketim toplumu ve kapitalizm... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2013 Esasen bir telefon cep bilgisayarından beklenebilecek tüm özellikler artık telefonlarda mevcut. Bu saatten sonra ne getirecek yeni sürüm. Mevcut sürümle zaten hızlı ve pürüzsüz çalışmayı hedeflemişlerdi ve oldukça iyi duruma getirdiler. Bundan ötesi pazarlama. Kamera ve ses daha da iyileştirilebilir elbette ama bu boy ekranlarda yapılabilecekler belli bir olgunluk noktasına gelmiş durumda. Dün Note3 videolarına baktım. O kadar çok özellik var ki insan kullanırken aklına gelmez o özellikler. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap