Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

1.0 Ecoboost Çıkmazı

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Dostlarım o kadar araştırdım karar vereceğim ama halen daha bana bu motorun motorsiklet motoru olduğunu ve çok sıkıntı yaşayacağımı söyleyenler var. İşin içinden çıkamıyorum. Yığınla performans videosu izledim ama çevremdeki ön yargıyı kıramadım. Ne yapmalıyım sizce.

• Yanıt 48
  • Görüntüleme 7,7k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Düşüncelerim: Bilgisi ve deneyimi olmadan fikri olanların kol gezdiği  bir ülkede "konuşana bakmak" özel bir önem taşıyor. Bu forumda yeterince deneyimli ve bilgili arkadaş var.  Yorumlarda belli

• Özgür Ş.
    Özgür Ş.

gitmez diyenler için yeni yoldan geldiğimden hemen paylaşmak isterim 90 km sabit hızla giderken şehirler arası önümdeki araçları geçmek için 6. vitesten 4. vitese indirip 120 km-130 km bandında hiç zo

• Nihat Abukan
    Nihat Abukan

Teknoloji gün geçtikçe daha iyi şeyler sunuyor.Yakın tarihte hayali kurulan pek çok şey bugün insana çok sıradan gelebiliyor, 1.0 EB ise işte öyle bir şey..

Yanıtlama zamanı:

Bu onyargiyi kiramazsiniz.halkimiz aracin performamsini motor hacmiyle oranlamaya aliskin.iyice yayginlasmasi lazim bu motorlarin.

Faruk Çevik tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Genelde 1.2 Jetta ile kıyaslıyorlar. O kasayı 1.2 kaldırmazken 1.0 koca focusu nasıl kaldırsın deniyor

Yanıtlama zamanı:

Bunlari size söyleyenler sıkıntı yaşamiş 1.0 Ecoboost motorlu bir ford gösterdilermi size tavsiyem araba alicaginiz zaman kimseye danişmayin her kafadan farkli ses cikar en iyisi kullanicilara sormak.

Yanıtlama zamanı:

Dostlarım o kadar araştırdım karar vereceğim ama halen daha bana bu motorun motorsiklet motoru olduğunu ve çok sıkıntı yaşayacağımı söyleyenler var. İşin içinden çıkamıyorum. Yığınla performans videosu izledim ama çevremdeki ön yargıyı kıramadım. Ne yapmalıyım sizce.

Arabayı sen alıyorsun. Onlar almıyor ki niye herkese sorarsınız :) Test edin beğeniyorsanız alın buradaki kimseyi dinlemeyin :) İçinizi dinleyin :yeah: Sonra ah vah olmasın..

Nacizane

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ben 1.6 dizel focusu full doldurup köye giderdim full bagajla. Acaba 1.0 bunun altından kalkabilirmi düşünmeden edemiyorum

Yanıtlama zamanı:

Ben 1.6 dizel focusu full doldurup köye giderdim full bagajla. Acaba 1.0 bunun altından kalkabilirmi düşünmeden edemiyorum

Tüketim konusunda kalkamaz ama performans'da kaldırır. 

Yanıtlama zamanı:

Forumda alıp kullanan ve çok memnun kalan arkadaşlarımız var.....

Yanıtlama zamanı:

Teknoloji gün geçtikçe daha iyi şeyler sunuyor.Yakın tarihte hayali kurulan pek çok şey bugün insana çok sıradan gelebiliyor, 1.0 EB ise işte öyle bir şey.. :)

Yanıtlama zamanı:

Forumda uzun yola cikan bir arkaş vardi sanirim. Ve oldukca memnundu.
Yanıtlama zamanı:

Anca konuşuyor millet. O tork fakiri 1.6 atmosferiklere toz yutturur. Bunu diyenler kaç defa sürdüle acaba bu aracı?

Yanıtlama zamanı:

Anca konuşuyor millet. O tork fakiri 1.6 atmosferiklere toz yutturur. Bunu diyenler kaç defa sürdüle acaba bu aracı?

Sürdün mü hiç 1.6 len aradaki fark torkun alındığı yer 1.6 güçsüz değil. Ehliyet alınca tekrar yaz :yeah: 

Ayrıca bu tür eylem ve söylemlere devam edersen okulun başlamasını beklemeyeceğim.Son uyarım

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Orman mühendisiyim pek anlamam o yüzden motordan mekanikten :)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.