Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 Bence hakem hava şartlarından değil " 20 dakikada sahayı temizleyememelerinden oynatmadı. O kadar görevli sahada dolanıp durdu, ben sıkıldım.... Taraftara yazık... Biletler yandı mı? Yarın aynı seyirciler girebilmeli... Girer bence fakat karaborsa girenler ? Onlar da almasaymış kıhkıh Cevap Geldi DUYURU | Biletli taraftarlarımızın yarına ertelenen Juventus maçına giriş için biletlerini muhafaza etmeleri gerekmektedir. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 Bence hakem hava şartlarından değil " 20 dakikada sahayı temizleyememelerinden oynatmadı. O kadar görevli sahada dolanıp durdu, ben sıkıldım.... Taraftara yazık... Biletler yandı mı? Yarın aynı seyirciler girebilmeli... Biletler yanmaz da maç saati önemli var. İşi olan var okulu olan var. Şehirdışından gelen var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Coşkun Avcu Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 (düzenlendi) İnsanların bunca fedakarlık göstermesine, bir ton zorluğa göğüs germesine rağmen o soğukta böyle olmamaları gerekiyor.. Isıtma bile yokmuş statta (Tribünlerden bahsediyorum)... Bizi destekleyin...kombine alın, başarısız olunca taraftar olmayın... Soğukta donun, eve nasıl giderseniz gidin... Isınmak için meşale yaktık deseler kim itiraz edecek. Aralık 10, 2013 Coşkun Avcu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 İnsanların bunca fedakarlık göstermesine, bir ton zorluğa göğüs germesine rağmen o soğukta böyle olmamaları gerekiyor.. Isıtma bile yokmuş statta (Tribünlerden bahsediyorum)... Bizi destekleyin...kombine alın, başarısız olunca taraftar olmayın... Soğukta donun, eve nasıl giderseniz gidin... Isınmak için meşale yaktık deseler kim itiraz edecek. Stat'a doğalgaz gelmiyormuş (henüz) tesisatları varmış. Ayrıca ısıtma vaadi vermiyorlar ki bilmiyorum siz gittiniz mi ama? Ben gittim dondum ama niye dondum diye feryat etmedim oraya gidenlerin çoğu tutkusu için gidiyor eskiden ısıtmamı vardı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Coşkun Avcu Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 (düzenlendi) Stat'a doğalgaz gelmiyormuş (henüz) tesisatları varmış. Ayrıca ısıtma vaadi vermiyorlar ki bilmiyorum siz gittiniz mi ama? Ben gittim dondum ama niye dondum diye feryat etmedim oraya gidenlerin çoğu tutkusu için gidiyor eskiden ısıtmamı vardı Ben de onu hazmedemiyorum....Ben 17 yıl futbol oynamış. fanatik olmayan, sporun her türlüsünü seven bir BJKliyim. Sizin tutkunuz olmasa o sporun, o takımın bi anlamı kalmaz zaten.... Sizin takıma verdiğiniz değerin ve tutkunun karşılığı olan "saygı" ve "vefa" da size gösterilmeli.. Sizden kastım, tüm taraftarlara... Taraftarı ya da seyircisi olmayan bi oyun, spor dalı ne ifade eder ki.. Aralık 10, 2013 Coşkun Avcu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Feti Ercan Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 Coskun hocam tespitlerinizi cok begendim. Kar yagacagi belliydi stat gorevlisi olarak 20 30 kisi birden sahaya hucum edip 10 dk da tertemiz edebilirlerdi. Ama kalenin birinin onu temiz digeri temizlenmemksti bile 20 dk da. Eski maclarda ben oyle hatirliyorum hemen sahaya girip temizlerlerdi yil ilerl2sikce geri gidiyoruz. Ben gs liyim ancak bu gs in stat konusunda ilk vukuatida degil her sene ayni sorun ve hep mazeret. yabanci ulkelerde de tutkulu taraftar var ama ustu kapanan statlarda oynuyorlarda ve topcularida tam topcu hani karda kisda izlesende ah etmezsin. Topa vurmaktan bir haber onlarca topcu geneli icin soyluyorum ferrarilerde gezecek villalrda oturacak sen stadina bir sistem yapmayacaksin, nasil olsa taraftar tutkulu gerek yok mantigi ile hareket edeceksin. Nasil olsa sikayet etmezler diyeceksin. Ama kendin ultra luks lobinde cayini icerek macini izleyedeksin. Ayiptir gunahtir kul hakkidir. Bir tane futbolcuyu gonderin ( yilda trilyon alan i dunya topculari var) stadina adam gibi sistemini kurun. Isteseler o dogalgaz 1 gunde gelir. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Coşkun Avcu Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 Coskun hocam tespitlerinizi cok begendim. Kar yagacagi belliydi stat gorevlisi olarak 20 30 kisi birden sahaya hucum edip 10 dk da tertemiz edebilirlerdi. Ama kalenin birinin onu temiz digeri temizlenmemksti bile 20 dk da. Eski maclarda ben oyle hatirliyorum hemen sahaya girip temizlerlerdi yil ilerl2sikce geri gidiyoruz. Ben gs liyim ancak bu gs in stat konusunda ilk vukuatida degil her sene ayni sorun ve hep mazeret. yabanci ulkelerde de tutkulu taraftar var ama ustu kapanan statlarda oynuyorlarda ve topcularida tam topcu hani karda kisda izlesende ah etmezsin. Topa vurmaktan bir haber onlarca topcu geneli icin soyluyorum ferrarilerde gezecek villalrda oturacak sen stadina bir sistem yapmayacaksin, nasil olsa taraftar tutkulu gerek yok mantigi ile hareket edeceksin. Nasil olsa sikayet etmezler diyeceksin. Ama kendin ultra luks lobinde cayini icerek macini izleyedeksin. Ayiptir gunahtir kul hakkidir. Bir tane futbolcuyu gonderin ( yilda trilyon alan i dunya topculari var) stadina adam gibi sistemini kurun. Isteseler o dogalgaz 1 gunde gelir. Ben de tam bunları dile getirecektim...Siz daha güzel izah etmişiniz.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Feti Ercan Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 Coskun hocam yil olmus 2013un sonu hala ellerinde tahta sopalarla kar kuruyorlar. Bu maclari dunya izliyor millet su goruntulari gorse bu nasil ulke der. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 Coskun hocam yil olmus 2013un sonu hala ellerinde tahta sopalarla kar kuruyorlar. Bu maclari dunya izliyor millet su goruntulari gorse bu nasil ulke der. Hocam futbol'a gelmeden zaten diyen diyor ki Futbol ne yani 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Feti Ercan Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 Yani orasi oyle ama bu futbol isi luks is insanlar devasa para yatiriyor. Valla kardesim is tartismaya girmesin ama sabri ve turevleri oyuncular ferrari il e gezince ben bir tuhaf oluyorum. Oraya biraz teknolojik alet koymak bu kadar zor olamaz. Sen koy isiticini taraftarin yine tutkuyla seyretsin seni coluk cocuk usumesin. Futbolcularin hanimlari bile ferrariden inip lamborjiniye biniyor biz gariban taraftarda rararara rererer. En saglam gs futbolcuya ver parayi aninda zaten ben fenerliydim der. Adam parasini dusunuyor. Bedavaya menfaatsiz seven bir biz variz iste sirtimizdan gecinsinler bakalim. Stada git para, evde izle para avrupa maci para eeee baska nasol alinir drogba ( dikkat sonu kafiyeli oldu ) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 Neyse. Sitemizde spor,siyaset şu bu ve benzeri şeyler tartışmak yasak zaten.Başka sitelerde yazmanız dileğiyle. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Feti Ercan Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 Neyse. Sitemizde spor,siyaset şu bu ve benzeri şeyler tartışmak yasak zaten.Başka sitelerde yazmanız dileğiyle. Ben ortada bir tartisma gormuyorum ama neyse dilegini yerine getirelim madem oyle olsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 güya sözleşme gereği GS 60 milyon dolar yatırım yapıp o stadın üstünü kapattıracaktı raylı aç-kapat sistemle bakalım ne zaman (ölme eşeğim ölme) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 UEFA maçın saat 15:00 oynanmasına karar vermiş nasıl izleyeceğiz ya Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 UEFA maçın saat 15:00 oynanmasına karar vermiş nasıl izleyeceğiz ya Cep den gizli gizli:)) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap