Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 201115 yıl comment_15447 Scenic renoda en beğendiğim araç ama grand olmayacak , tipi kaymış ve çok uzun. Normali de gelmediğinden tirt... Yoksa kuzene onu almıştık birde icinde ki oyuncak gibi ekranı itici. Ateri oyunu gibi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 201115 yıl Yazar comment_15480 Şuanda sınıfında ;C-Max e rakip yok bence; hem görünüş hemde teknik özellikler bakımından. Rakipler; Verso; hali ortada ihtiyar bir tasarım, bazısı gereksiz bazısı yetersiz motorlar; Scenic, eski hali daha güzeldi bu grandler vapur gibi, Zafira, böyle bir araç vardı değil mi? Touran; eskidi ve pahallı Bu sınıfın tek hakimi var C-Max deri ben hemde en beyaz olanından Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 201115 yıl comment_15483 Bencede tartışmasız C-max. Cacık macık ama Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 201115 yıl comment_15527 C-Max i beğenmemek için fanatizm derecesinde "anti Fordcu" olmak gerekir. C5 e bakarken Mondeo ya laf atan tipler gibi Yakup Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 201115 yıl comment_15528 C-Max i beğenmemek için fanatizm derecesinde "anti Fordcu" olmak gerekir. C5 e bakarken Mondeo ya laf atan tipler gibi Yakup ehehe o adamı unutmam Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 201115 yıl comment_15530 bugün tiguanla 700 km yapan birine sordum...280 tl benzin harcamış buda..........0.400 kuruş eder...cok yakıyor dedi tsı motor sanıırm 140 yada bilmiyom konuyla ilgisi yok yazdılarımın ama...bilinsin dedim... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 201115 yıl comment_15541 bugün tiguanla 700 km yapan birine sordum...280 tl benzin harcamış buda..........0.400 kuruş eder...cok yakıyor dedi tsı motor sanıırm 140 yada bilmiyom konuyla ilgisi yok yazdılarımın ama...bilinsin dedim... Aslında asiri yakmıyorlar Basmana bağlı. Golf ornegini vermiştim. 9.3 ort ile gezmislerdi, söyle söyle basın uzun yolda da 100 U geçme dedim.. 8.0 ortalama oldu... Böyle bir motor. Hem araç tiguan biraz daha etkiler. Yani asiri değil bence Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 201115 yıl comment_15544 hem ağır hemde rüzgar sürtünmesi daha yüksek.. Katılıyorum sana boss Benim arkadaşın 1.4 otm polosu (2005) 40 kr yakıyor kmde Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 201115 yıl comment_15706 Az önce Scenic alan abimi ziyarete gittim. Aracı Moka Kahve rengi full model geçen gün teslim almış. Ne bileyim bir C-Max i ya da Touran ı tutmasa da bana fena sempatik geliyor bu araç. Hanımda tipini beğenmiyor aslında. İçi gayet ferah, toprak rengi + bej renkli döşeme ve plastikler, yuvarlak dizayn detayları ve kaliteli malzeme iç mekanı sevimli hale getiriyor, sadece çok renkli kadranı biraz fazla "genç işi" Şimdilik tek dediği oldukca az kullandığı Astra H 1.3 e göre daha rahat olduğu ancak onun kadar tok ve ekonomik değilmiş. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın