hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2013 Arkadaşlar galaxy note 3 hakkında ne düşünürsünüz?bu telefonu almak istiyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2013 @hüseyin ipek, Bence piyasaki en iyi telefon. Haa olumsuz yanı yok mu? Tabiki var. O da piyasasının hızlı bir düşüş yaşayacak olması. Note II henüz yeni çıkmışken Samsung'un Note III ü piyasaya sürmesi Note II yi bitirdi. Şimdi sıra Note III te. Samsung a ben böyle bakıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2013 @hüseyin ipek, Bence piyasaki en iyi telefon. Haa olumsuz yanı yok mu? Tabiki var. O da piyasasının hızlı bir düşüş yaşayacak olması. Note II henüz yeni çıkmışken Samsung'un Note III ü piyasaya sürmesi Note II yi bitirdi. Şimdi sıra Note III te. Samsung a ben böyle bakıyorum. Açıkcası ben bu piyasanın oldukça gerisinde kaldım.Şu an 5 yıl önce aldığım nokia 5800 ı kullanmaktayım Değiştirme zamanı geldi diye düşünüyorum.Piyasayı baya bir araştırdım telefonda önceliğim ne olabilir ki diye düşünürken kamerası iyi olmalı ve şık olmalı dedim derken sony xperia serisine ulaştım z1 de karar kılmıştım ki samsungun note serisini gördüm.Geniş ekranı,oldukça hızlı oluşu ve spen özelliğinin de mesleğimde işe yarayacağını düşündüm.Ancak tek dezavantaj boyutlarının büyük olması.Cep telefonu cepte taşınamazsa acep nerede nasıl taşınır diye kara karar düşünüp duruyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2013 Bugun esime lg g2 aldik... Suan piyasada elune su dokebilecek baska bir telefon yok. Hem de fiyati da uygun. Ama ben telefon degil, fablet alicam diyorsaniz o zaman baska... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2013 @Alperen G., Hayırlı olsun 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2013 Bugun esime lg g2 aldik... Suan piyasada elune su dokebilecek baska bir telefon yok. Hem de fiyati da uygun. Ama ben telefon degil, fablet alicam diyorsaniz o zaman baska... Hayırlı olsun Alperenim.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2013 Tesekkurler, daha iyileri sizlerin olsun... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap