Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 20197 yıl comment_503657 5 dakika önce, Ümit Ç. yazdı: Merhabalar, Dün servisten aradılar ve bu sabah servise aracımı bıraktım. saat 16:00'da aracımı aldım. herhangi bir problem çıkartmadılar, kaskoya çıkartılan faturada 2000 küsür lira yazıyordu. Yinede hasar kayıtı işleniyor diye biliyorum. Bende kaskodan yaptırdım. Kasko bozulmadı ama hasar kayıtı olarak kayıta geçti.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 20197 yıl comment_503658 16 dakika önce, okan ali yazdı: Yinede hasar kayıtı işleniyor diye biliyorum. Bende kaskodan yaptırdım. Kasko bozulmadı ama hasar kayıtı olarak kayıta geçti.. Ön cam ısıtmalıydı. Biz de değiştirdik. Hasarsızlık gitmiş. Hasar kaydı da var...yaklaşık 400 tl kasko artmış Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 20197 yıl comment_503667 2 saat önce, Onur Sezgin yazdı: Ön cam ısıtmalıydı. Biz de değiştirdik. Hasarsızlık gitmiş. Hasar kaydı da var...yaklaşık 400 tl kasko artmış Aynen öyle ? Hasar işlendi. Doğa benim kasko firması, anlaşmalıyız %25'ıni ben verdim camın %75'ını onlar orjinal cam takıldı.. Kasko ise diğer firmalarda fiyat arttı aynı firmada artmadı mecbur yine doğa yapacağım. Mayıs 17, 20197 yıl okan ali tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 20197 yıl comment_506231 40 gün oldu camı değiştireli, biraz önce mesaj attım tekrar merakımdan ancak herhangi bir kayıt işlenmemiş. geçen sene ilk aracım olmasından kaynaklı 2200'e yaptırdığım kaskom da 1900'e düştü zaten. yine allianz'dan yaptırdım ve hatta f kasko yaptırdım. ayrıca camı değiştirmeden müşteri temsilcisini arayıp hasar kaydı oluşup oluşmadığını sordum ve herhangi bir sıkıntı durumunda arama kaydının oluşmasını sağlamıştım. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın