Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Ümit Ç.

Üye
  • Toplam İleti

    10
  • Katılım

  • Son ziyaret

Ümit Ç. Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    Ankara
  • Arabam:
    13 Focus 1.6TiVCT PS Titanium
  • Meslek:
    Tekniker
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

Son ziyaretçiler bloğu devre dışı ve diğer kullanıcılara gösterilmiyor.

Ümit Ç.'s Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

1

Toplam Beğeni

  1. 40 gün oldu camı değiştireli, biraz önce mesaj attım tekrar merakımdan ancak herhangi bir kayıt işlenmemiş. geçen sene ilk aracım olmasından kaynaklı 2200'e yaptırdığım kaskom da 1900'e düştü zaten. yine allianz'dan yaptırdım ve hatta f kasko yaptırdım. ayrıca camı değiştirmeden müşteri temsilcisini arayıp hasar kaydı oluşup oluşmadığını sordum ve herhangi bir sıkıntı durumunda arama kaydının oluşmasını sağlamıştım.
  2. Merhabalar, Dün servisten aradılar ve bu sabah servise aracımı bıraktım. saat 16:00'da aracımı aldım. herhangi bir problem çıkartmadılar, kaskoya çıkartılan faturada 2000 küsür lira yazıyordu.
  3. Merhabalar, aracımın ön camının alt kısmında, siyah yerde taş sekmesi sonucu çatlak oluştu ve 10 aydır bir sorun çıkartmadan kullandım. bu ay sonu kaskom yenilecek ve kasar kaydı işlemeden değiştirdiğini duyunca hemen servise gittim bu sabah. tabii gitmeden kasko firmasını aradım ve hem teyit oluşturup hemde kayıt oluşturdum ki ileride lazım olur. servise gittim hemen işlemlere başladılar ve cam siparişi verdiler. gelir gelmez haber verecekler ve takmak için gideceğim. Kasko firması: allianz a.ş yetkili servis: ford otokoç benden herhangi bir fiyat farkı talep edilmedi.
  4. merhaba arkadaşlar. bayram öncesi başlayan ve pazar günü sona eren yolculukta tüketim değerlerimi yazacağım. ankaradan lpg ve benzini full depo aldım ve giresuna yol almaya başladım. 2 gün giresunda gezip memleketime (çorum) bayrama döndüm. bayram sonu ankaraya geldim ve 30 ağustosta ölüdenize gittim. 2 eylül akşamı ankaraya geldim. Toplamda 3154km yol yapmışım ve 963,39 TL yakıta para harcamışım. tekrar benzini doldurdum ve 40,05TL (5,73 litre) aldı lpg'ye ise toplamda 923,34 TL (259,76 litre) ödedim. kabaca 100 km'de 8,24 litre lpg, 0,18 litre benzin tükettim. NOT: litre fiyatları ilden ile değişiklik göstermektedir. tüm yakıtları shell'den aldım. ayrıca araç bilgisayarında ortalama yakıt 5,7 litre gözüküyordu.
  5. öneriniz için teşekkür ederim dikkate alacağım kesinlikle. bende hb var maalesef ve baya daraltıyor diye simit taktırdım. şimdiye kadar bagaj konusunda sıkıntım olmadı ama stepne ile birlikte nasıl olacak göreceğiz.
  6. merhaba bende haziran başı aracıma lpg taktırdım. simit tank taktırmak istedim zaten ince stepne vardı. lakin bagajda eğrilik (bombelik) oluştu. biraz araştırdım birkaç honda jazz kullanıcısı da yaşamış aynı sorunu ve keresteciden uygun ebatlarda takoz kestirerek lpg deposunu yüksekliğini tüm bagaja yaymışlar. şu aralar elim değmiyor ama bayramdan sonra bende aynı yöntemle bagajı çok az miktarda yükseltip o çökme olayını kaldıracağım. konu hakkında bir uygulama yaparsam buraya da eklerim. iyi günler.
  7. würht quick fresh pure isimli koku bombası olarakta bilinen ürünü denedim dün. şimdilik işe yaradı ama uzun vadede ne olur bilemiyorum. müsait bir zamanda gidip klima temizliği yaptıracağım ustada. uzun vade görüşlerimi yazmaya devam edeceğim
  8. cevaplarınız için teşekkür ederim. dün akşam fanı çalıştırdım ve koku tekrar geldi bende en yüksek hızda 4-5 dk civarı çalıştırdım camları açtım, bir süre sonra koku azaldı ya da ben alıştım kesin birşey diyemem. bugünde tavsiyeleriniz üzerine en yüksek sıcaklıkta çalıştırıp deneme yapacağım. oda olmazsa temizleme adımlarına geçeceğim. ilk defa kendime ait aracım olduğundan bu tür şeyleri araştırıp sebeplerini öğrenmek istiyorum. denemelerden sonra sonuçları yazmaya devam ederim.
  9. merhaba arkadaşlar mayıs sonu 2013 model 1.6 ti-vct focus aldım ve ilk hafta tüm bakımlarını yaptırdım polen hava filtreleri yağ değişimi falan. son bir haftadır klimayı açıyorum işim bitince direk kapatmak yerine a/c modunu kapatıyorum. bir dk geçmeden kötü bir koku yayılıyor. bugün gidince son ayar çalıştırmayı düşünüyorum belki azalır diye ama yinede başına gelen varsa tavsiyeleri bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.