Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Arkadaslar bildiginiz uzere aracimin camindaki catlak nedeniyle camimi kaskodan degistirmek istiyorum. Kaskom Anadolu Sigorta. Dun acentami ziyaret ederek bu konu hakkinda bilgi aldim. Dedigine gore Ford servisine gidip cami degistirmelerini istemeliymisim. Ben de bu gun Ankara Tur oto ya giderek bu isi cozmek istedim. Ancak tur oto biz anadolu sig.den gelen cam degisimlerini yapmiyoruz. Ozel cam servislerine gitmelisiniz dedi. Ben de orjinal cam ile degistirmek istedigimi belirttim. Adam o sekilde olacaksa %25 fark odeyecegimi soyledi. Benim kaskocu ise kaskonu bozduracaksin. Masrafin tamamini kasko odeyecek hasarsizligim da almis oldugum hasar koruma paketi sayesinde delinmeyecek seklinde soyledi. Tur oto hic ilgilenmedi bile. Her neyse otokoc a gittik ve durumu izah ettik. Ayni sekilde onlarda %25 pmfarktan falan bahsetti. Kasko acentasinin sahibi otokoc u arayarak bir sahisla gorusmemi sagladi. Tabi fark konusunda gerekirse cikan farki benim odememi soyledi. Kaskodan odemis oldugum farki geri alabilecegimi soyledi. Tamam onu da kabul ettik. Bu sefer de koskoca Ankara da f3 isiticili ve sensorlu cam yok. Ancak pazartesi gunu teslim edebileceklerini soylediler. Bu ise bir cozum var mi? Ya da baska bir oneriniz.
Soru
Ümit Vaysaloğlu
Arkadaslar bildiginiz uzere aracimin camindaki catlak nedeniyle camimi kaskodan degistirmek istiyorum. Kaskom Anadolu Sigorta. Dun acentami ziyaret ederek bu konu hakkinda bilgi aldim. Dedigine gore Ford servisine gidip cami degistirmelerini istemeliymisim. Ben de bu gun Ankara Tur oto ya giderek bu isi cozmek istedim. Ancak tur oto biz anadolu sig.den gelen cam degisimlerini yapmiyoruz. Ozel cam servislerine gitmelisiniz dedi. Ben de orjinal cam ile degistirmek istedigimi belirttim. Adam o sekilde olacaksa %25 fark odeyecegimi soyledi. Benim kaskocu ise kaskonu bozduracaksin. Masrafin tamamini kasko odeyecek hasarsizligim da almis oldugum hasar koruma paketi sayesinde delinmeyecek seklinde soyledi. Tur oto hic ilgilenmedi bile. Her neyse otokoc a gittik ve durumu izah ettik. Ayni sekilde onlarda %25 pmfarktan falan bahsetti. Kasko acentasinin sahibi otokoc u arayarak bir sahisla gorusmemi sagladi. Tabi fark konusunda gerekirse cikan farki benim odememi soyledi. Kaskodan odemis oldugum farki geri alabilecegimi soyledi. Tamam onu da kabul ettik. Bu sefer de koskoca Ankara da f3 isiticili ve sensorlu cam yok. Ancak pazartesi gunu teslim edebileceklerini soylediler. Bu ise bir cozum var mi? Ya da baska bir oneriniz.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
13
9
6
5
Popular Days
Ağs 16
17
May 4
11
Mar 17
6
Ock 16
6
Top Posters For This Question
Serdar yaman 13 posts
Ümit Vaysaloğlu 9 posts
Bekir B. 6 posts
Ozan Kar 5 posts
Popular Days
Ağs 16 2013
17 posts
May 4 2015
11 posts
Mar 17 2014
6 posts
Ock 16 2014
6 posts
Popular Posts
Serdar yaman
Kaç aydır çatlak camı kullanıyordum bugün yaptırmak nasip oldu...
Mehmet Çallı
Ön camımdaki ufak bir çatlaktan dolayı bugün birkaç camcı gezdim.Aracım 2012 model titanium focus.Halk sigortadan kaskom mevcut.Anlaşmalı cam servislerinde ford logolu cam takamayacaklarını söylediler
Serdar yaman
Bende cam değişimi yapılırken kenardaki siyah çıtalarda değişti camla beraber... Bugün silgi de aldım antalya öztürklerde 50 tl orjinal serviste 135 tl...
Bu soruda 63 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap