Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 201313 yıl comment_177493 Benim pek cok animin sonu yemege baglaniyor bir sekilde Alperenim takıldığımda bakma, geçenlerde senin pide sohbetinden sonra ben iyiden iyiye kahvaltı hariç ekmeği kestim... Ayrıca teşekkürler... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 201313 yıl comment_177503 Alperenim takıldığımda bakma, geçenlerde senin pide sohbetinden sonra ben iyiden iyiye kahvaltı hariç ekmeği kestim... Ayrıca teşekkürler... Pide demişken: Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 201313 yıl Yazar comment_177510 Pide demişken: Bizim bozcaada bunun yanında sönük kalır.. Aman Allahımmm... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 201610 yıl comment_359897 Bu yaz biz de Bozcaada'da 3 gece geçireceğiz. aklımızda da iskeleye kadar arabayla gidip feribota sadece çantalarla bisikletimizle binip adaya geçmek var. (SW arabam canım arabam, bisikletlerin ön tekerini sök at bagaja :) ) Geyikli iskelesi civarında arabayı güvenle bırakacak yer var mı? harita ve fotoğraflardan anlamaya çalıştım ama tamamı doğal olarak ada tarafını gösteriyor Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın