Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 201313 yıl comment_174214 Merhaba arkadaslar. Biraz once arabamın iç arka tavandaki ampulünü değiştirdim. Fakat soyle bir sorun oluştu. İsik sadece düğme ortadayken yanıyor. Diger iki konumda isik kapali. Kapıların acik kapalı olmasına da tepki vermiyor. Konuyla ilgili tecrübesi veya bilgisi olan varsa yardımlarınızı bekliyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 201313 yıl comment_174256 Değiştirmeden önce yanıyormuydu ? Öyle ise tekrar sökün ve yerine tam oturmuş mu vs kontrol edin. Tecrübeden ziyade kontrol edilmesi lazım uzaktan yardımı zor. Kolay gelsin Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 201313 yıl Yazar comment_174264 Değiştirmeden önce yanıyormuydu ? Öyle ise tekrar sökün ve yerine tam oturmuş mu vs kontrol edin. Tecrübeden ziyade kontrol edilmesi lazım uzaktan yardımı zor. Kolay gelsin Evet değiştirmeden once çalışıyordu. Tekrar kontrol edeyim. Tesekkurler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 201313 yıl Yazar comment_174373 Çok basit aynı zamanda komik bişeymiş. Ben ampulü değiştirirken kuzenim düğmedeki tellerle oynamış çok az da olsa eğilmiş. Böyle olunca temas etmesi gereken yerlere değmiyormuş. Bende durumu bilmeyince kusuru kendimde aradım biyerlerde sigortalar attı galiba diyordum bugün kuzenim telle oynadığını söyleyince açtım baktım bir iki denemeden sonra eskisi gibi oldu. Kurcalaya kurcalaya öğreniyoruz işte yardımlarınız için teşekkür ederim. İyi forumlar. Hayırlı iftarlar. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın