Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 201115 yıl Yazar comment_14230 Isıtma yaparken arka taraftaki siyah bölgeyi daha fazla ısıtabilirsin. Ben dokunmadm hiç sadece tornavidanın ucunu soktum zaten silikon kendisi attı. Tırnakta krıktı zaten Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 201115 yıl Yazar comment_14937 Bizimkiler tatilden döndü. birazdan tüm malzemeleri alıp farı karartma işlemini uygulamayı düşünüyorum hadi bakalım koyulduk işe inş başarabilirim arkadaşlar Resimler yarın öğlene hazır Detaylı bi şekilde açıklarım Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 201115 yıl comment_14986 ya ne farmış kardeşim kaçgündür far kararmadı ama içim karardı ya...al bi sprey boya...bantla sagı solu sık kararsın...sıkılırsanda silersin...allaalla... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 201115 yıl Yazar comment_15026 ya ne farmış kardeşim kaçgündür far kararmadı ama içim karardı ya...al bi sprey boya...bantla sagı solu sık kararsın...sıkılırsanda silersin...allaalla... Abi öyle hemen olmuyor ya az sabret Tatil işi felan çıktı yoksa bugüne bırakmazdım. Farlar hazır İçleri kararmış durumda balkonda yarın takılmayı bekliyorlar Silikonladım güzelce yarını bekleyin takıp fotoğrafları düzenleyip koyucam çokta güzel olduu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 201115 yıl comment_15032 iyi sevindim ozaman bekliyoz fotolarını...emegine sağlık....karardım okuya okuya içim kurum bagladı ya... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 201115 yıl Yazar comment_15033 iyi sevindim ozaman bekliyoz fotolarını...emegine sağlık....karardım okuya okuya içim kurum bagladı ya... Sağolasın abi çok yordu beni tam 4 den beri uğraşıyorum. Basit gibi görünsede çok zahmetli. Bu yorgunlukla ben uyurum hadi iyi geceler Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 201115 yıl comment_15034 iyi geceler evlat.....yarına bekliyoruz.........fotolarını.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 201115 yıl comment_15070 ya ne farmış kardeşim kaçgündür far kararmadı ama içim karardı ya...al bi sprey boya...bantla sagı solu sık kararsın...sıkılırsanda silersin...allaalla... Abi sabah sabah iyi güldürdün valla saolasın Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 201115 yıl comment_15072 vala yusufum ya...napayım hergün karartma geceleri gibi okuyom adamları işleri kayıtları yok...onu sök bunu tak...para verseler uğraşmam okuya okuya içim karardı... not return of the da sabah akşam dinlenilecek müziikler koydum dinlede için acılsın biraz... Temmuz 20, 201115 yıl madmax5 tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 201115 yıl comment_15075 vala yusufum ya...napayım hergün karartma geceleri gibi okuyom adamları işleri kayıtları yok...onu sök bunu tak...para verseler uğraşmam okuya okuya içim karardı... not return of the da sabah akşam dinlenilecek müziikler koydum dinlede için acılsın biraz... Sabahtan beri dinliyorum abi çok güzeller, yazmadığıma bakma sen. Senin konundaki parçaların %90 ını dinlemişimdir. Ellerine sağlık. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın