Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 201313 yıl comment_179630 Değerli üstadlarım yeni konu açmadan bu konudan devam etmek istedim. Aracımda yanlışlıkla da olsa bir durum fark ettim normal mi,normal degilse sorun ne anlayamadim. Aracı 3 viteste ilerlerken debriyaja basmadan boşa atabiliyorum bu normal bir durum mu? (arac 15 bin de ve ses v.s yapmıyor ) Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 201313 yıl comment_179635 Değerli üstadlarım yeni konu açmadan bu konudan devam etmek istedim. Aracımda yanlışlıkla da olsa bir durum fark ettim normal mi,normal degilse sorun ne anlayamadim. Aracı 3 viteste ilerlerken debriyaja basmadan boşa atabiliyorum bu normal bir durum mu? (arac 15 bin de ve ses v.s yapmıyor ) Debriyaja basmadan tüm vitesleri değişebilirsiniz! Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 201313 yıl comment_179640 Teşekkür ederim bilmediğimiz çok şey varmış bu bilgi bana pahalıya mal oldu önceki aracımı bu sorundan dolayı baskı balata degisecek diye 500 TL ucuz vermiştim oda 3 vitesten bosa debriyajsız geciyordu sorun olarak baskı balata denikldi gitti 500 Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 201313 yıl comment_179649 1-2-3-4-5-6 geri fark etmez. Tırlarda ağır yük olmadığı sürece düz yolda rampa aşağı rampa yukarı her türlü debriyajsız kullanırlar bazı şoförler. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın