Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 201313 yıl comment_168900 Merhaba arabamda üç adet sorun var bunlar yakıtta su var, motor sistem arızası, hız artırma yavaşlatıldı şimdi arada sırada arabada bu tür sorunlar yaşıyorum servise götürdüm bir çok şeyi değişti ama nafile arada yine yapıyor ondan sonra aracı sağa çekiyorum kapatıyorum 15-20 dk çalışmıyor işte bu esnada gelen görüntüler şu şekilde; Kontağı ilk açtığımda sonra bazı ışıklar sönüyor ve bu şekilde kalıyor araç çalışmıyor kontak çevrilmiyor en fazla bu kadar bazende kapatıp yeniden hemen açılıyor uyarılar gidiyor sizce sorun ne olabilir serviste daha kesin birşey bulamadı bu arada araçta tartarini marka lpg gaz sistemi bulunmaktadır Haziran 10, 201313 yıl Mülken Burak tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 201313 yıl comment_168901 Aku degistimi? Alternator kontrol edildimi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 201313 yıl Yazar comment_168927 Aku degistimi? Alternator kontrol edildimi? akü değişti Alternator kontrol edilmedi yarın servis yerine bi değişiklik yapıp ustaya götürcem söylerim kontırol etsin Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 201313 yıl comment_168952 Geçmiş olsun ' en gicik olan nedeninin bulunamamasi olsa gerek,insallah en olsa zamanda hallolur' Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 201313 yıl Yazar comment_168972 Alternator kontrol edildi bişey yok Geçmiş olsun ' en gicik olan nedeninin bulunamamasi olsa gerek,insallah en olsa zamanda hallolur' aynen öyle teşekkürler bıraktık servise aracı inceliceklermiş tamda uzun yola cıkacaktık Geçmiş olsun... saol kardeş Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 201313 yıl comment_168973 Geçmiş olsun; umarım en kısada sürede hallolur... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 201313 yıl comment_168976 Alternator kontrol edildi bişey yok aynen öyle teşekkürler bıraktık servise aracı inceliceklermiş tamda uzun yola cıkacaktık saol kardeş kime nasıl hitap edeceğini insanların profiline bir bakarak görebilirsin... kardeş yazdığın insanın profiline bir bak önce daha dikkatli olalım... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 201313 yıl comment_168986 yolcu koltuğu altında bulunan sigorta kutusunun arkasında klipsli soketler var klipsleri açılmış lütfen takar mısınız ... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 201313 yıl Yazar comment_169008 kime nasıl hitap edeceğini insanların profiline bir bakarak görebilirsin... kardeş yazdığın insanın profiline bir bak önce daha dikkatli olalım... haklısınız kusura bakmayın abi pek dikkat edemedim yolcu koltuğu altında bulunan sigorta kutusunun arkasında klipsli soketler var klipsleri açılmış lütfen takar mısınız ... araç şuan serviste arayıp ilettim konuşma sırasında bana 1-2 yerde hata bulduklarını söylediler Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 201313 yıl Yazar comment_169230 aracı 65 km test etmişler ve bulmuşlar sorunu sorun ekrandaymış orda bişey dahada varmışda pek anlamadım şimdi düzeldi şükür Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın