Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yeni teslim aldığım aracımdaki ufak tefek eksiklikler

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Açıkçası burda rengi gördüğümde hayal kırıklığına uğramıştım, çok mat çok soluk gelmişti resimlerde. Ama gözün gördüğüyle resimdeki o kadar farklıymış ki, resmen bayıldım arabamın rengine.

Yakıt yönünden de beni üzmeyecek gibi görünüyor. Alır almaz 65 km yol yaptım, 8lt/100km ortalama çıktı. Sonra çok geldi gözüme, sıfırlayıp bi 35 km daha yol yaptım 5.7 yaktı, tahminim 6.5 civarı seyredeceği yönünde.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Aracın resimlerini bekliyoruz o zaman :)

Benim aracım kısmına tabi ki :)

yarın öğlen okulda çeker yüklerim:) birkaç gün sonra da park sensörü ve kol dayamanın resimlerini koyarım:)

Yanıtlama zamanı:

bende hediye olarak kol dayama istedim serviste takacaklar ama o ön konsol değişim meselesi olacakmı olmayacakmı bilmiyorum ama olacagınıda sanmıyorum :yeah:

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

çok cömertmiş sizin servisiniz, bana da park sensörü hediye ettiler:) konsolun değişeceğini sanmıyorum, servis için çok tuzlu olur öyle bir hediye

Yanıtlama zamanı:

çok cömertmiş sizin servisiniz, bana da park sensörü hediye ettiler:) konsolun değişeceğini sanmıyorum, servis için çok tuzlu olur öyle bir hediye

şöyle bi düşününce park sensörü çokta gerek değil :yeah: gerek olsada daha ucuzada temin edebilirim bu benim için büyük bi rahatlık olacak :) yata yata araç sürmek :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

şöyle bi düşününce park sensörü çokta gerek değil :yeah: gerek olsada daha ucuzada temin edebilirim bu benim için büyük bi rahatlık olacak :) yata yata araç sürmek :D

kabul edeceklerine ihtimal versem ben de kol dayama isterdim ama hiç ihtimal bile vermedim açıkçası:)

Yanıtlama zamanı:

kabul edeceklerine ihtimal versem ben de kol dayama isterdim ama hiç ihtimal bile vermedim açıkçası:yeah:

satış müdürü tanıdık ondan olsa gerek park sensörüde istesem verirlermi acaba :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

satış müdürü tanıdık ondan olsa gerek park sensörüde istesem verirlermi acaba :yeah:

isteyenin bir yüzü kara derler:)

• 1 yıl sonra...
Yanıtlama zamanı:

Cıhan bey merhaba kesınlıkle dizel fokusta 1e dusmemeye calısın 2 ve bıraz tatlı gaz pedalı bence sıze ıyı gelecek:))))

Yanıtlama zamanı:

Buda acemılıkten olsa gerek uyarı ıcın tesekkurler

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.