Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 201115 yıl Yazar comment_13522 Açıkçası burda rengi gördüğümde hayal kırıklığına uğramıştım, çok mat çok soluk gelmişti resimlerde. Ama gözün gördüğüyle resimdeki o kadar farklıymış ki, resmen bayıldım arabamın rengine. Yakıt yönünden de beni üzmeyecek gibi görünüyor. Alır almaz 65 km yol yaptım, 8lt/100km ortalama çıktı. Sonra çok geldi gözüme, sıfırlayıp bi 35 km daha yol yaptım 5.7 yaktı, tahminim 6.5 civarı seyredeceği yönünde. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 201115 yıl comment_13524 Aracın resimlerini bekliyoruz o zaman Benim aracım kısmına tabi ki Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 201115 yıl Yazar comment_13525 Aracın resimlerini bekliyoruz o zaman Benim aracım kısmına tabi ki yarın öğlen okulda çeker yüklerim:) birkaç gün sonra da park sensörü ve kol dayamanın resimlerini koyarım:) Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 201115 yıl comment_13536 bende hediye olarak kol dayama istedim serviste takacaklar ama o ön konsol değişim meselesi olacakmı olmayacakmı bilmiyorum ama olacagınıda sanmıyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 201115 yıl Yazar comment_13537 çok cömertmiş sizin servisiniz, bana da park sensörü hediye ettiler:) konsolun değişeceğini sanmıyorum, servis için çok tuzlu olur öyle bir hediye Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 201115 yıl comment_13538 çok cömertmiş sizin servisiniz, bana da park sensörü hediye ettiler:) konsolun değişeceğini sanmıyorum, servis için çok tuzlu olur öyle bir hediye şöyle bi düşününce park sensörü çokta gerek değil gerek olsada daha ucuzada temin edebilirim bu benim için büyük bi rahatlık olacak yata yata araç sürmek Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 201115 yıl Yazar comment_13539 şöyle bi düşününce park sensörü çokta gerek değil gerek olsada daha ucuzada temin edebilirim bu benim için büyük bi rahatlık olacak yata yata araç sürmek kabul edeceklerine ihtimal versem ben de kol dayama isterdim ama hiç ihtimal bile vermedim açıkçası Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 201115 yıl comment_13540 kabul edeceklerine ihtimal versem ben de kol dayama isterdim ama hiç ihtimal bile vermedim açıkçası satış müdürü tanıdık ondan olsa gerek park sensörüde istesem verirlermi acaba Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 201115 yıl Yazar comment_13541 satış müdürü tanıdık ondan olsa gerek park sensörüde istesem verirlermi acaba isteyenin bir yüzü kara derler:) Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 201213 yıl comment_140687 Cıhan bey merhaba kesınlıkle dizel fokusta 1e dusmemeye calısın 2 ve bıraz tatlı gaz pedalı bence sıze ıyı gelecek:)))) Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 201213 yıl comment_140693 Cıhan bey merhaba kesınlıkle dizel fokusta 1e dusmemeye calısın 2 ve bıraz tatlı gaz pedalı bence sıze ıyı gelecek:)))) Hort olmuş son mesaj Temmuz 2011 de atılmış. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 201213 yıl comment_140695 Buda acemılıkten olsa gerek uyarı ıcın tesekkurler Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın