Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 201115 yıl comment_13488 Herkese merhaba, Forumda daha önce konusunu açtığım aracımı bugün itibariyle teslim aldım. Hatırlatma amaçlı linkini koyduktan sonra eksiklikleri gidermek için tekrar bilginize ihtiyacım olacak. Araçta kol dayama olmadığını biliyordum; fakat gözlük koymak için ayrılan yerin de boş olduğunu gördüm. İkisine de ihtiyaç duyduğum için ikisini de taktırmayı düşünüyorum. Kol dayama serviste yapılıyor fakat gözlük koyma yeri hakkında bilginiz var mı? Kol dayama için servisin 200 TL civarı para aldığını öğrendim(satış danışmanından). Dışarıda ise armster marka bir kol dayama var, fiyat olarak daya uygun. Siz hangisini tavsiye edersiniz? Ürün linki: http://www.ozenticaret.com.tr/asp/product/1640/Armster-Ford-Focus-2-Kolcak Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 201115 yıl comment_13489 Merhaba, Aracınız Hayırlı olsun tekrardan.Güle güle binersiniz inş. Servisin verdiği teklifde yine böyle sadece kolçak mı yoksa titanium gibi orta konsol yani vites çevresi felan değişecekmi işin özeti titanium parçası mı takacaklar ? Yoksa bu linkte ki gibi bir parça mı ? Eğer 1.si servis'e eğer 2. ise netten almanızı önerebilirim. Yine gözlük yeri için çıkmacılardan kazalı araçlardan ucuz yollu bulabilirsiniz belki yada direk servisten temin edebilirsiniz (tuzlu olur biraz ama nekadar bilemiyorum) Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 201115 yıl Yazar comment_13491 Parçayı görmedim ama bana orijinal parça takacaklarını söylediklerinde, sizin sorunuzun aynısını sordum ve öyle olmadığını öğrendim. Perşembe park sensörü için uğradığımda kol dayama almayı düşünüyorum ama armster yeterince kaliteliyse aradaki farkı vermeme gerek yok. Onun hakkında bilgi alıp kararımı ona göre vereyim. Gözlük kabını çok uçuk fiyat vermezlerse servisten veya başka yerden de olsa en azından kullanılmamış alayım ki yeni arabada çıkma parça sırıtmasın. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 201115 yıl comment_13492 Yan sanayi üretimler hakkında bilgim yok.. Alan vs varsa ancak yazabilir ama dediğim gibi servis 200 e titanium ürünü takacaksa okey yoksa da servisin takacağına bakın; sonuçta beğenirseniz takacaklar.. Bakmadan okey demeyin.. Gözlük içinde aynen dediğiniz gibi.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 201115 yıl Yazar comment_13493 Bu arada dizel araç gerçekten farklıymış, 1.6 benzinlide kalkış hariç 1'e düşmezdim ama bu araçta lazım oldu. Siz de düşüyor musunuz yoksa benim alışkanlık mı kazanmam gerekecek? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 201115 yıl comment_13494 Benzinliden dizele geçtiyseniz bu farkı hissederseniz ama çok yakında buna da alışırsınız Ben normalde benzinli sürerim kuzenimde tdci s40 var açıkcası vitesi felan pek düşünmüyorum onu sürerken (uzun soluklu kullandım) motor sesine göre değişiyorum..Alışkanlık işte dediğim gibi.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 201115 yıl Yazar comment_13495 diğer vitesler çok sorun değil, zaten onlar refleks olarak halloluyor. Ama 1'e düşmek zorunda kalınca bi' "N'oluyoruz?" çıktı tabii:) Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 201115 yıl comment_13496 1'e kolay kalay düşmeyiz aslında...Kolay kolay stop etmez araç bir de o dediğiniz yerlerde 2.vitesden düşmemeyi deneyin bakalım Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 201115 yıl Yazar comment_13499 Arabayı bayiden getiriyorduk ve babam yanımdaydı, yemedi açıkçası stop edip etmeyeceğine bakmak:) bir dahaki sefere bakacağım:) Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 201115 yıl comment_13502 Dediğim gibi aracı biraz daha kullanın motor da kendine gelsin ondan sonra sizde kolay kolay düşürmezsiniz 1.vites'e Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 201115 yıl Yazar comment_13504 Dediğim gibi aracı biraz daha kullanın motor da kendine gelsin ondan sonra sizde kolay kolay düşürmezsiniz 1.vites'e Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için:) Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 201115 yıl comment_13510 Duruşlar hariç asla 1'e geçirmem vitesi, sizde zaman içinde sürüşüne alışınca 2 ile devam edeceksiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 201115 yıl Yazar comment_13516 Duruşlar hariç asla 1'e geçirmem vitesi, sizde zaman içinde sürüşüne alışınca 2 ile devam edeceksiniz. 1'e düşmek konfordan epey çalıyor, kalıcı olmaması güzel:) Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 201115 yıl comment_13517 Aracınız tekrar hayırlı uğurlu olsun,çok güzel bir araca sahip oldunuz,bu dediğimi zamanla daha da iyi anlayacaksınız Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın