Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Forumda daha önce konusunu açtığım aracımı bugün itibariyle teslim aldım. Hatırlatma amaçlı linkini koyduktan sonra eksiklikleri gidermek için tekrar bilginize ihtiyacım olacak.
Araçta kol dayama olmadığını biliyordum; fakat gözlük koymak için ayrılan yerin de boş olduğunu gördüm. İkisine de ihtiyaç duyduğum için ikisini de taktırmayı düşünüyorum. Kol dayama serviste yapılıyor fakat gözlük koyma yeri hakkında bilginiz var mı?
Kol dayama için servisin 200 TL civarı para aldığını öğrendim(satış danışmanından). Dışarıda ise armster marka bir kol dayama var, fiyat olarak daya uygun. Siz hangisini tavsiye edersiniz?
Soru
cihan ali
Herkese merhaba,
Forumda daha önce konusunu açtığım aracımı bugün itibariyle teslim aldım. Hatırlatma amaçlı linkini koyduktan sonra eksiklikleri gidermek için tekrar bilginize ihtiyacım olacak.
Araçta kol dayama olmadığını biliyordum; fakat gözlük koymak için ayrılan yerin de boş olduğunu gördüm. İkisine de ihtiyaç duyduğum için ikisini de taktırmayı düşünüyorum. Kol dayama serviste yapılıyor fakat gözlük koyma yeri hakkında bilginiz var mı?
Kol dayama için servisin 200 TL civarı para aldığını öğrendim(satış danışmanından). Dışarıda ise armster marka bir kol dayama var, fiyat olarak daya uygun. Siz hangisini tavsiye edersiniz?
Ürün linki:
http://www.ozenticaret.com.tr/asp/product/1640/Armster-Ford-Focus-2-Kolcak
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 26 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap