Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Boyalı Araca Şefaf Kaplama Ve Carbon Kaplama

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

beyler öncellikle kaplama işinden anlayan varsa yardımcı olabilir mi araca şefaf kaplama yaptırmak istiyorum bagaja arka tampona ön tampona kaputa size sorum şu söktürmeyi düşünmüyorum tabikide ama ne olcağı belli olmaz ben bu şefaf kaplamayı söktürdüğümde arabamın bazı yerlerinde boya var boyaya zarar verir mi sökülürken şimdiden teşekkürler...

Yanıtlama zamanı:

Dünya malına bu kadar sevgi ve ilgi ahireti unutturur

Bırakın olduğu gibi kalsın.

Kandiliniz mübarek olsun

Yanıtlama zamanı:

dandik yerde yaptırmazsan zarar vermez ...  yaptırmışken tavanada yaptırda boya ton farkı olmasın söktürünce :)

Yanıtlama zamanı:

Şeffaf kaplamanın er ya da geç sararma yapacağını söylemişlerdi bana zamanında. 

Ankara'da en çok bilinen GMG, İstanbul'da iyi olduğu söylenen Folyo Cars firmaları var. İkisinden de telefonla detaylı bilgi alabilirsiniz.

Bir de kaplamaktaki amacınızı ve beklentilerinizi yazarsanız ona göre yorum, görüş ve tecrübelerimizi paylaşabiliriz :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

aracım park halinde çizildi bu çizilmelere karşı koruma yaptırcam.

Yanıtlama zamanı:

ben ön kaputa komple çamurluklara yarım yaptırdım ithal bi film marka hatırlayamadım ama 160 micron olduğunu biliyorum tanıdığa yaptırdım ön kaput 2 çamurluk yarım ön iki cama çizilmez amerikan film 350 tl ye ustanın işçilik birinci sınıf oldu ankarada yardımcı olurum yaptıcak olan varsa.(sökülürken bi sıkıntı olmuyor diğer aracımdan biliyorum)

Yanıtlama zamanı:

aracım park halinde çizildi bu çizilmelere karşı koruma yaptırcam.

Bu çizilmelere karşı kaplama korumaz, en iyisi aracın yanına bir "doberman" bağlamak...

Yanıtlama zamanı:

Çok maliyetli olacak ve söylendiği gibi çizilmelere karşı yine korumasız kalacak.. Ama araçla ilgilenmek keyif işidir size keyif verecekse bir dakika düşünmeyin.....

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.