Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 201313 yıl comment_164727 beyler öncellikle kaplama işinden anlayan varsa yardımcı olabilir mi araca şefaf kaplama yaptırmak istiyorum bagaja arka tampona ön tampona kaputa size sorum şu söktürmeyi düşünmüyorum tabikide ama ne olcağı belli olmaz ben bu şefaf kaplamayı söktürdüğümde arabamın bazı yerlerinde boya var boyaya zarar verir mi sökülürken şimdiden teşekkürler... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 201313 yıl comment_164730 Dünya malına bu kadar sevgi ve ilgi ahireti unutturur Bırakın olduğu gibi kalsın. Kandiliniz mübarek olsun Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 201313 yıl comment_164732 dandik yerde yaptırmazsan zarar vermez ... yaptırmışken tavanada yaptırda boya ton farkı olmasın söktürünce Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 201313 yıl comment_164751 Bu yapacaklarınızın hepsi çizilmesin diye mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 201313 yıl comment_164753 Şeffaf kaplamanın er ya da geç sararma yapacağını söylemişlerdi bana zamanında. Ankara'da en çok bilinen GMG, İstanbul'da iyi olduğu söylenen Folyo Cars firmaları var. İkisinden de telefonla detaylı bilgi alabilirsiniz. Bir de kaplamaktaki amacınızı ve beklentilerinizi yazarsanız ona göre yorum, görüş ve tecrübelerimizi paylaşabiliriz Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 201313 yıl Yazar comment_164760 aracım park halinde çizildi bu çizilmelere karşı koruma yaptırcam. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 201313 yıl comment_164781 ben ön kaputa komple çamurluklara yarım yaptırdım ithal bi film marka hatırlayamadım ama 160 micron olduğunu biliyorum tanıdığa yaptırdım ön kaput 2 çamurluk yarım ön iki cama çizilmez amerikan film 350 tl ye ustanın işçilik birinci sınıf oldu ankarada yardımcı olurum yaptıcak olan varsa.(sökülürken bi sıkıntı olmuyor diğer aracımdan biliyorum) Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 201313 yıl comment_164803 aracım park halinde çizildi bu çizilmelere karşı koruma yaptırcam. Bu çizilmelere karşı kaplama korumaz, en iyisi aracın yanına bir "doberman" bağlamak... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 201313 yıl comment_164808 Çok maliyetli olacak ve söylendiği gibi çizilmelere karşı yine korumasız kalacak.. Ama araçla ilgilenmek keyif işidir size keyif verecekse bir dakika düşünmeyin..... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın