Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

İki Ayrı Mtv Borcu?


Önerilen Mesajlar

Arkadaşlar yeni aldığım aracı babamın üzerine yapmadan MTV ilk taksidini (400 küsür) yatırdım ve satışını öyle gerçekleştirdik... Şimdi İnternet vergi dairesinden MTV sorgulaması yaptığımda aşağıdaki gibi bir görüntü çıkıyor... 7. ayın sonunda iki ayrı MTV ödemesi neden olabilir acaba?

 

n2cxt.jpg

Engin Karagöz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

tahsilatlara baktınız mı

 

ödemeyi sigortacı internet üzerinden yaptı. ilk taksidinin ödemesini yaparken araç 06 plaka idi. Zaten satış yapamadığımdan direk ödemeyi yaptım. Ödemeyi yapınca satışta da sorun olmadı. Yani aracın ilk MTV sini 06 plaka üzerindeyken yatırmıştım. 2. taksidi kalması lazım ama 2. taksit absürd görünüyor.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

sisteme girince anasayfada ki mükellef bilgilerinin altında vergi dairesinin tel nosu vardır oraya tel edebilirsiniz. ben tel ile yanlış kesilen cezayı iptal ettirmiştim.

yeterki yardımcı olacak biri olsa..yoksa maliyenin yolunu tutmak zorundasınız. garip bir durum..işlemler bugün gerçekleştiyse 1 gece geçmesine izin verin. sistem belki sabaha değiştirir, bankalarda olduğu gibi

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

nakil vasıtalar vergi dairesine gidilecek takip servisinden borç dökümü alınacak sonra alınan döküm tahakkuk servisine gösterilecek sistemden bu borcun düşümü yapılacak reelde bu borç yoktur sadece sisteme iki defa girilmiş kalem hatası var yani mükerrer kayıt yapılmış ve babanızın düzeltme talebini gösteren el yazısı bir dilekçe düzenlemeniz gerekecek 

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.