Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 201313 yıl comment_164410 Arkadaşlar yeni aldığım aracı babamın üzerine yapmadan MTV ilk taksidini (400 küsür) yatırdım ve satışını öyle gerçekleştirdik... Şimdi İnternet vergi dairesinden MTV sorgulaması yaptığımda aşağıdaki gibi bir görüntü çıkıyor... 7. ayın sonunda iki ayrı MTV ödemesi neden olabilir acaba? Mayıs 14, 201313 yıl Engin Karagöz tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 201313 yıl comment_164411 plaka, trafiğe çıkış ve malum tc kimlik le giriyorsunuz. sizin tc no ile mi babanızın ki ile mi girdiniz Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 201313 yıl Yazar comment_164413 plaka, trafiğe çıkış ve malum tc kimlik le giriyorsunuz. sizin tc no ile mi babanızın ki ile mi girdiniz araç babamın üzerine olduğundan onun TC kimlik numarasıyla girdim. şu an mevcut plaka ile... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 201313 yıl comment_164414 tahsilatlara baktınız mı ve sizin tc ile girince birşeyler çıkıyor mu Mayıs 14, 201313 yıl Mehmet Demir tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 201313 yıl Yazar comment_164417 tahsilatlara baktınız mı ödemeyi sigortacı internet üzerinden yaptı. ilk taksidinin ödemesini yaparken araç 06 plaka idi. Zaten satış yapamadığımdan direk ödemeyi yaptım. Ödemeyi yapınca satışta da sorun olmadı. Yani aracın ilk MTV sini 06 plaka üzerindeyken yatırmıştım. 2. taksidi kalması lazım ama 2. taksit absürd görünüyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 201313 yıl comment_164418 sisteme girince anasayfada ki mükellef bilgilerinin altında vergi dairesinin tel nosu vardır oraya tel edebilirsiniz. ben tel ile yanlış kesilen cezayı iptal ettirmiştim. yeterki yardımcı olacak biri olsa..yoksa maliyenin yolunu tutmak zorundasınız. garip bir durum..işlemler bugün gerçekleştiyse 1 gece geçmesine izin verin. sistem belki sabaha değiştirir, bankalarda olduğu gibi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 201313 yıl comment_164465 nakil vasıtalar vergi dairesine gidilecek takip servisinden borç dökümü alınacak sonra alınan döküm tahakkuk servisine gösterilecek sistemden bu borcun düşümü yapılacak reelde bu borç yoktur sadece sisteme iki defa girilmiş kalem hatası var yani mükerrer kayıt yapılmış ve babanızın düzeltme talebini gösteren el yazısı bir dilekçe düzenlemeniz gerekecek Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın