Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 201313 yıl comment_164061 klavuza baktım da soldaki far kumandasının hemen sağında saate benzeyen biri + li diğeri - 'li alt alta iki tane tuş var.klavuzda bulamadım onlar ne işe yarıyor? bileniniz var mı Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 201313 yıl comment_164062 Merhaba hocam öncelikle aracınız hayırlı olsun yeni galiba. O tuşlardan + olanı konsol aydınlatmasının parlaklığının arttırılmasına yarıyor. - olanıda parlaklığın düşürülmesine yarar Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 201313 yıl comment_164063 yalnız bildiğim kadarıyla aydınlık ayarının manuel seçili olması gerekiyor o tuşları kullanabilmeniz için.Aksi takdirde işe yaramıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 201313 yıl Yazar comment_164064 Merhaba hocam öncelikle aracınız hayırlı olsun yeni galiba. O tuşlardan + olanı konsol aydınlatmasının parlaklığının arttırılmasına yarıyor. - olanıda parlaklığın düşürülmesine yarar yarım saat anlamaya uğraştım Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 201313 yıl comment_164067 Gece uzun yolda gözü almaması için kullandığım, çok sevdiğim tuşlar Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 201313 yıl comment_164105 yalnız bildiğim kadarıyla aydınlık ayarının manuel seçili olması gerekiyor o tuşları kullanabilmeniz için.Aksi takdirde işe yaramıyor. Otomatikte olunca ne otomatikleşmiş oluyor onu anlamadım. İç ortamın ışığına göre mi gösterge ışığını ayarlıyor ? Farlar kapalı iken sonuna kadar açıyorum gösterge ışığını. Farlar yandığı zaman otomatik kısılıyor ışığı. Ayarlardan manuele alıncada kısılıyor. O tuşlardan arttırmaya çalışıyorum manuelde iken ama artmıyor farlar kapalı konumda yandığı parlaklığa gelmiyor. Kullanma klavuzunda da bunlarla ilgili hiçbirşey yazılmamış. Serviste sordum bilmiyorum dedi elektrikçi. Başka birisine sordu bilirse o bilir diye oda bilemedi birde kurcalarken ayarlarımı bozdu Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın