Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yakalayabildiğimiz Oto Km'leri

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Serdar o zaman desene bu bir hastalık, üstelik bana da bulaştı :kop:

• Yanıt 5,2k
  • Görüntüleme 817,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Vallahi öyle. Tedavi paralarımızı Bekir abi verecek :)

Yaw :):)) forumda olay dönüyor dolaşıyor sonra beni buluyor anlamadım ki..:):):):):):):):)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

@Bekir B.,

Abi bu illete bizi sen bulaştırdın :kop:

İlacı bir araya gelip hoş sohbet sonra bişeyimiz kalmaz:):):):))

Yanıtlama zamanı:

Bekir konuyu açan sen olunca normal dir. Demek ki bu hastalığı ortalığa bulaştıran sensin :)

İlacı bir araya gelip hoş sohbet sonra bişeyimiz kalmaz:) :):) :))

İnşallah

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bekir konuyu açan sen olunca normal dir. Demek ki bu hastalığı ortalığa bulaştıran sensin :)

Aslında ben yıllardır hep takip ederdim, forumda paylaşayım dedim... Patladı gitti :):)):)::)):)):):

Yanıtlama zamanı:

Yalnız değilsiniz ... Yıllardır bende takip ediyorum ... Hastalık değil bence , başka araçlarda da resimler var elimde .... 

Bu arada focusum için renkli ekran siparişi verdim.Gelince resimlerini paylaşırım...

Yanıtlama zamanı:

bekleriz barış iyi olur

Bu arada focusum için renkli ekran siparişi verdim.Gelince resimlerini paylaşırım...

Aslında ben yıllardır hep takip ederdim, forumda paylaşayım dedim... Patladı gitti :):)) :): :)) :)) :):

:D :D :D :D :D

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Yalnız değilsiniz ... Yıllardır bende takip ediyorum ... Hastalık değil bence , başka araçlarda da resimler var elimde .... 

Sadece focus için değil, tüm araç km lerini paylaşabiliyoruz Barış bilgin olsun...

Yanıtlama zamanı:

Sadece focus için değil, tüm araç km lerini paylaşabiliyoruz Barış bilgin olsun...

Bekir abi ilaçtan bahsettinya Pazar günü çay kahve molası mı planlayalım demek istedin ?

Bu arada Bekir abinin arabanın yakıt tüketiminin neden düşük olduğunu servisteki arkadaşımdan öğrendim.Bekir abi nin gösterge bozukmuş.6.9 lt üstünü göstermiyormuş.Yani görünen değer gerçekteki değerin %50 si imiş duyrulur .

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bekir abi ilaçtan bahsettinya Pazar günü çay kahve molası mı planlayalım demek istedin ?Bu arada Bekir abinin arabanın yakıt tüketiminin neden düşük olduğunu servisteki arkadaşımdan öğrendim.Bekir abi nin gösterge bozukmuş.6.9 lt üstünü göstermiyormuş.Yani görünen değer gerçekteki değerin %50 si imiş duyrulur .

Hahahahahahah :):):):) o vakit benzincinin pompa sayacıda arızalı, ziraa 100 ₺ yakıtla neyse yazmayayım :):)):)):

Yanıtlama zamanı:

Hahahahahahah :):) :):) o vakit benzincinin pompa sayacıda arızalı, ziraa 100 ₺ yakıtla neyse yazmayayım :):)) :)):

Abi yazma zaten moralimiz tavan yapıyo tansiyonum fırlıyo.8.2 lt yakıyorum böyle giderse arabayıda yakcam :D

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Abi yazma zaten moralimiz tavan yapıyo tansiyonum fırlıyo.8.2 lt yakıyorum böyle giderse arabayıda yakcam :D

Yok Yaw ben sakin kullandığım için birde ekodizel ondan öyle :):)

Yanıtlama zamanı:

Yok Yaw ben sakin kullandığım için birde ekodizel ondan öyle :):)

Ben bi de antidepresan kullanımda sonra yakıtım düşüyomu görelim.Yada daha güzeli arabanın deposuna hap atıyım belki sakinleşir.Çok hırçın gidiyo ya

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.