Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yakalayabildiğimiz Oto Km'leri

Featured Replies

• Yanıt 5,2k
  • Görüntüleme 818,6k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Benim hiç böyle bir fantezim olmadı. İlginç. Arabanın doğum gününü kutlayan falan da vardır aramızda şimdi. (bi susayım la : :)

S.Velid Demir tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Ben habire çekiyorum da üşendiğimden yükleyemiyorum...

Aynı durumdayım... Her çektiğimde Bekir abi geliyor aklıma sonra ya unutuyorum ya üşeniyorum  :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Aynı durumdayım... Her çektiğimde Bekir abi geliyor aklıma sonra ya unutuyorum ya üşeniyorum :kıhkıh:

Hahaha, ben de cekerken aklima Bekir Abi geliyor...

Tam bende son bir yıldır kulaklarım niye böyle çınlamaya başladı , bir hekime gideyim diyordum. ..:):):)

Yanıtlama zamanı:

Resim eklendi

Abi günlük kaç km yol yapıyorsun ?

Yanıtlama zamanı:
Abi günlük kaç km yol yapıyorsun ?
Arabayı aldigim gunden bu yana yani 760 gundur ortalama 60.5 km yol yapiyormusum. Ki yapiyorum. Kullanmadigim gunlerin acisini da uzun yolda cikartiyorum iste. Pazartesi gunu Ankara ya gittim ve akşam geri geldim. Sali gunu aksam tekrar gittim geri geldim. Tabu ekstra bir durumdu ama arada bu sekilde cikiyoruz. Mesela bir yildir arkadaslarla Ordu ya ve Antalya ya gidecegiz nasip olmadi. Bir baslarsak ardini getiririz ama baslamak lazim. Tabi bu gezmelerin faturasi serviste bana cikiyor ama olsun.
Yanıtlama zamanı:

Arabayı aldigim gunden bu yana yani 760 gundur ortalama 60.5 km yol yapiyormusum. Ki yapiyorum. Kullanmadigim gunlerin acisini da uzun yolda cikartiyorum iste. Pazartesi gunu Ankara ya gittim ve akşam geri geldim. Sali gunu aksam tekrar gittim geri geldim. Tabu ekstra bir durumdu ama arada bu sekilde cikiyoruz. Mesela bir yildir arkadaslarla Ordu ya ve Antalya ya gidecegiz nasip olmadi. Bir baslarsak ardini getiririz ama baslamak lazim. Tabi bu gezmelerin faturasi serviste bana cikiyor ama olsun.

Valla iyimiş abi Allah kaza bela vermesin :)

Bende bi hesapladım da bizimki de günlük 76 km ye denk geliyormuş

Yanıtlama zamanı:

Resim eklendi

40k yıda devirdik :)

Yanıtlama zamanı:

hadi hayırlı olsun vardınız mı sakaryaya

Evet kardeşim kahvaltımızıda yaptık :)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.