Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Akçay dan İstanbul Eminönü ne Nasıl Giderim??

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar selamlar.

Bu pazartesi ailecek İstanbul daki Eminönü Cankurtaran Öğretmenevi ne gideceğiz aksilik olmazsa. Acaba Akçay dan;

1- Çanakkale - Eceabat - Keşan - Tekirdağ üzerinden mi gitsem..

Yoksa

2- Bursa - Nilüfer - Yalova - İzmit ten mi gitsem?

1. seçenekte güzergah manzaralı ve rahat oluyor, 2. seçenek hakkında pek tecrübem yok, ne diyorsunuz?

Yanıtlama zamanı:

Benim gittiğim yol mu oluyor bu 2. yol..

Bursa Balıkesir Edremit diye geliyoruz..

Benim kuzen ilk yoldan gidiyor evi çünkü avrupa yakasında hatta en ucunda.

Bizde anadoludayız o yüzden 2 den gidiyoruz..

Yalova'dan deniz otobüsü ile tertemiz karşıya geçebilirsin...Topçular -Eskihisar diye geçer

Not:Konuyu tatil bölümüne taşıdım

Yanıtlama zamanı:

Aslında Yalova dan karşıya geçmek daha mantıklı ama ...

Diğer güzergahı az çok biliyorum denizkenarında boş ve virajlı yollar tam benlik diye.. :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

Bursadan direk yeni kapıya kalkan feribotta var abicim yalovaya kadar gidip geri döneceğine. Yenikapıya geçip ordan eminönüe gitmek daha kolay

Yanıtlama zamanı:

Yalova'dan Eskihisar-Topçular hattından ayrıyeten Pendik'e de feribot var.

Biraz daha pahalı ama direk pendik sahilyoluna çıkıyor.

Hem de feribotta inip denizde ilerlerken çayınızı içmek çok keyifli oluyor. 40 dakika civarı sürüyor deniz yolculuğu..

Yanıtlama zamanı:

Pendikten Eminönüne geçmek için onca trafik eziyetini çekmeye ne gerek var ki

Bursa-Yenikapı feribotundada aynı keyif var. Hem ayrıca Yenikapı-Eminönü ile Bursa-Yalova Eskihisar-Eminönü yada Pendik-Eminönü arası baya bir yakıt farkı var..

Yanıtlama zamanı:

Bence de en mantıklısı Yalova'dan feribotla Yenikapı'ya geçmen. Yenikapı'dan Eminönü çok yakın zaten 10 km. yok sanırım aralarında.

Keyif olsun virajlı boş yollarda dersen ilk yolu tercih et. Ama aracın benzinli bu sefer kardeşim hemide turbolusundan :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

Yeni Kapı bursa nın fiyatını biliyorsunuz değil mi :kıhkıh: 2 kişi 1 çocuk yaklaşık 150 tl...

Topçular Eskihisar en uygunu hemde tolga abi araç sürmek için muh. geliyordur ist'e :testere: ondan kısalmasın yol

Yanıtlama zamanı:

Yeni Kapı bursa nın fiyatını biliyorsunuz değil mi :kıhkıh: 2 kişi 1 çocuk yaklaşık 150 tl...

Topçular Eskihisar en uygunu hemde tolga abi araç sürmek için muh. geliyordur ist'e :testere: ondan kısalmasın yol

Yalova-Yenikapı dedim ben Yakup. Oranın fiyatı ucuz kişi başı 15 di sanırım. Araç ne kadar onu bilmiyorum. Ama dediğim gibi zevk için ise dediğin güzergah daha iyi :ban:

Yanıtlama zamanı:

Bursadan yalovaya eskihisar yada pendikten emnönüne kadar yakacağınız benzin + köprü çilesine 150 tl değer. Diğerleride bedava götürmüyor sonuçta

Yanıtlama zamanı:

Zevk işte..Her yolu seçen oluyor..Hiçbiri boş değil :kıhkıh:

Kaç defa gittim hepsiyle adam sıkılıyor denizde tolga abi yolda gitmeyi seven biridir ki zaten o da 2 seçenekte deniz yolundan bahsetmemiş sonuçta bi haber değil bunlardan.

Çanakkale yolu bence de daha hoş olacaktır..Sırf kara yolu ise tabi.Hiç gitmedim ama kuzen hep iyidir diyordu..

Yanıtlama zamanı:

gelibludan feribota biniyorsun ordan tekirdağ üzerinden istanbula geliyorsun Ayvalıktan dönerken lüleburgaza gitmek için o yolu kullanıyordum ben Güzel yoldur

Yanıtlama zamanı:

E5 trafiği adama zevk vermez.Üstelik birde köprü geçecek.

Ya bandırma-yenikapı için bilet al mis gibi rahat rahat git, yada çanakkale tekirdağ üzerinden git.

Burada bahsedilen bütün güzargahları denedim ben, tavsiyem bunlardır, iyi yolculuklar.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.