Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 201313 yıl comment_161982 http://www.elektrony.cz/cs/alu-kola/konfigurator/#ford/ford-focus-dyb-2011/ Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 201313 yıl comment_162035 Bu janttan başkası içime sinmedi. AEZ Phoenix Dark 18" Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 201313 yıl comment_162060 Bu renk focus candır, jant olarak bu gözüme çarptı Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 201313 yıl comment_162099 Hayal kurmak için faydalı bir site. Bana yabancı gelmemişti, meğer bu siteyi önceden vermişim, ve jant seçip beğeniye de sunmuşum, geç de olsa hatırladım. Boşuna tarih tekerrürden ibarettir dememişler. Bu http://www.focusclubtr.com/topic/4096-haydi-gelin-arac%C4%B1m%C4%B1za-jant-se%C3%A7elim/ ve bu: İyide TR de bu kadar jant seceneği varmı.. Şunun surasında hayal kuruyoruz, ucuz replikalar dünyasından kurtulmaya çalışıyoruz, yıkma hayallerimizi... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 201313 yıl comment_177838 Bu jant olayı hala muamma.. Kimleri hiçbir jant orijinali gibi olmaz diğerleri araca ciddi zararlar verir demekte kimileri de aldırmayıp beğendiği jantı taktırmakta..Focus3 lere gelince bence hiç bir donanımın jantı iyi değil.Trendlerde zaten yok ve ilginçtir bana göre style donanım jantları titaniumdakilerden daha güzel duruyor..Jant konusunda en beğendiğim firma opel..Yeni astra ve insignia jantları oldukça çekici Ağustos 4, 201313 yıl hüseyin ipek tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 201313 yıl comment_177841 Bu jant olayı hala muamma.. Kimleri hiçbir jant orijinali gibi olmaz diğerleri araca ciddi zararlar verir demekte kimileri de aldırmayıp beğendiği jantı taktırmakta..Focus3 lere gelince bence hiç bir donanımın jantı iyi değil.Trendlerde zaten yok ve ilginçtir bana göre style donanım jantları titaniumdakilerden daha güzel duruyor..Jant konusunda en beğendiğim firma opel..Yeni astra ve insignia jantları oldukça çekici Sedan'da Style jantları,hb de Titanium jantları daha hoş geliyor gözüme. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 201313 yıl comment_177843 Focusun Y şekildeki jant bence çok hoş , ama bakıyorum ford haricindeki araçlarda'da görmeye başladım , yüzü eskidi iyice o janta diyecek yok.Fordun bence en güzel jantı..focus 3 lerde st modelde var harika tek kelimeyle ama st harici focusların jantlarını pek beğenmiyorum.. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın