Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Hava Filtresinin Durumu?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

En son yılbaşında istanbula giderken 128e sabitlemiştim 5.1 yakmıştı, geçen gün denizliye gittim çoğunlukla 123e sabitledim 5.5 yaktı.

km 7500 civarı, hava filtresini söktüm baktım temiz göründü ancak yinede değiştirdim.

Fotoğraftan anlaşılırmı bilmiyorum ancak bu filtrenin durumu nedir?

IMG_0853_zps28294343.jpg

IMG_0854_zpsf07ed09b.jpg

• Yanıt 31
  • Görüntüleme 5,7k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Serdar yaman
    Serdar yaman

Gelişine fil filtre marka hava filtresi ve yağ filtresi satsak mı foruma benden kıyak olsun

• Serdar yaman
    Serdar yaman

Gözenekleri tıkıyorsunuz o şekilde hava filtresi bizim ciğerimiz gibi ne kadar rahat nefes alırsa o kadar iyi elinizle diğer elinize plastik yerini vurarak silkeleyip geri takın hava vurmayın....

• Serdar yaman
    Serdar yaman

Alacak olursanız fil filtre marka yağ ve hava filtresini 30 tlye verebilirim foruma

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Cmaxinki bazen simsiyah çıkıyordu ona kıyasla bu tertemiz görünüyor :D ama aldım taktım zaten yenisini eskisi evde duruyor şimdilik :) keşke gitmeden önce değiştirseydim daha az yakardı heralde.

Yanıtlama zamanı:

Gelişine fil filtre marka hava filtresi ve yağ filtresi satsak mı foruma benden kıyak olsun :)

Serdar yaman tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ozan filtreyi dışarıdan mı alıyorsun ve kaça alıyorsun??

Çakır oto Ümitten aldım abi, başka şeylerde aldım kaça geldi tam bilmiyorum ama daha önce sorduğumda 30-35 gibi birşey demişti diye hatırlıyorum.

Kutusu filan orjinal üzerindeki yazılar filanda orjinal ama çıkanı made in england bu made in mexico

Yanıtlama zamanı:

Çakır oto Ümitten aldım abi, başka şeylerde aldım kaça geldi tam bilmiyorum ama daha önce sorduğumda 30-35 gibi birşey demişti diye hatırlıyorum. Kutusu filan orjinal üzerindeki yazılar filanda orjinal ama çıkanı made in england bu made in mexico Ozan kutu duruyorsa resmini atarmısın
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Çakır oto Ümitten aldım abi, başka şeylerde aldım kaça geldi tam bilmiyorum ama daha önce sorduğumda 30-35 gibi birşey demişti diye hatırlıyorum. Kutusu filan orjinal üzerindeki yazılar filanda orjinal ama çıkanı made in england bu made in mexico Ozan kutu duruyorsa resmini atarmısın qyry5abe.jpg
Yanıtlama zamanı:

Çakır oto Ümitten aldım abi, başka şeylerde aldım kaça geldi tam bilmiyorum ama daha önce sorduğumda 30-35 gibi birşey demişti diye hatırlıyorum.

Kutusu filan orjinal üzerindeki yazılar filanda orjinal ama çıkanı made in england bu made in mexico

Tamam yaa... Tamamen unutmuştum Ümit'i .. Yaşlandım walla ....

Yanıtlama zamanı:

Çakır oto Ümitten aldım abi, başka şeylerde aldım kaça geldi tam bilmiyorum ama daha önce sorduğumda 30-35 gibi birşey demişti diye hatırlıyorum.İçindeki filtrede mahle yazıyor mu? Kutusu filan orjinal üzerindeki yazılar filanda orjinal ama çıkanı made in england bu made in mexicoOzan kutu duruyorsa resmini atarmısın Mahle yazıyorsa orjinal ama bu kutu dışardan ithal gelenlerden sıkıntı olmaz...

Serdar yaman tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Çakır oto Ümitten aldım abi, başka şeylerde aldım kaça geldi tam bilmiyorum ama daha önce sorduğumda 30-35 gibi birşey demişti diye hatırlıyorum. İçindeki filtrede mahle yazıyor mu? Kutusu filan orjinal üzerindeki yazılar filanda orjinal ama çıkanı made in england bu made in mexico Ozan kutu duruyorsa resmini atarmısın

mahle yazısını göremedim.

Ozan Karsavuran tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Çakır oto Ümitten aldım abi, başka şeylerde aldım kaça geldi tam bilmiyorum ama daha önce sorduğumda 30-35 gibi birşey demişti diye hatırlıyorum. İçindeki filtrede mahle yazıyor mu? Kutusu filan orjinal üzerindeki yazılar filanda orjinal ama çıkanı made in england bu made in mexico Ozan kutu duruyorsa resmini atarmısın mesaj boş :) Düzelttim

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.