Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 201313 yıl comment_158029 En son yılbaşında istanbula giderken 128e sabitlemiştim 5.1 yakmıştı, geçen gün denizliye gittim çoğunlukla 123e sabitledim 5.5 yaktı. km 7500 civarı, hava filtresini söktüm baktım temiz göründü ancak yinede değiştirdim. Fotoğraftan anlaşılırmı bilmiyorum ancak bu filtrenin durumu nedir? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 201313 yıl comment_158031 Hayli pis, içerden hava tut. Hava filtre değişimi konusu var f2 genel'de. Orada temizi göreceksin misal. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 201313 yıl comment_158032 Bu filtre bitmiş kardeşim... Hava da vuruyorsan vurma filtreye... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 201313 yıl comment_158033 Ozan filtreyi dışarıdan mı alıyorsun ve kaça alıyorsun?? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 201313 yıl Yazar comment_158034 Cmaxinki bazen simsiyah çıkıyordu ona kıyasla bu tertemiz görünüyor ama aldım taktım zaten yenisini eskisi evde duruyor şimdilik keşke gitmeden önce değiştirseydim daha az yakardı heralde. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 201313 yıl comment_158035 Gelişine fil filtre marka hava filtresi ve yağ filtresi satsak mı foruma benden kıyak olsun Nisan 6, 201313 yıl Serdar yaman tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 201313 yıl Yazar comment_158036 Ozan filtreyi dışarıdan mı alıyorsun ve kaça alıyorsun?? Çakır oto Ümitten aldım abi, başka şeylerde aldım kaça geldi tam bilmiyorum ama daha önce sorduğumda 30-35 gibi birşey demişti diye hatırlıyorum. Kutusu filan orjinal üzerindeki yazılar filanda orjinal ama çıkanı made in england bu made in mexico Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 201313 yıl comment_158037 Çakır oto Ümitten aldım abi, başka şeylerde aldım kaça geldi tam bilmiyorum ama daha önce sorduğumda 30-35 gibi birşey demişti diye hatırlıyorum. Kutusu filan orjinal üzerindeki yazılar filanda orjinal ama çıkanı made in england bu made in mexico Ozan kutu duruyorsa resmini atarmısın Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 201313 yıl Yazar comment_158038 Çakır oto Ümitten aldım abi, başka şeylerde aldım kaça geldi tam bilmiyorum ama daha önce sorduğumda 30-35 gibi birşey demişti diye hatırlıyorum. Kutusu filan orjinal üzerindeki yazılar filanda orjinal ama çıkanı made in england bu made in mexico Ozan kutu duruyorsa resmini atarmısın Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 201313 yıl comment_158039 Çakır oto Ümitten aldım abi, başka şeylerde aldım kaça geldi tam bilmiyorum ama daha önce sorduğumda 30-35 gibi birşey demişti diye hatırlıyorum. Kutusu filan orjinal üzerindeki yazılar filanda orjinal ama çıkanı made in england bu made in mexico Tamam yaa... Tamamen unutmuştum Ümit'i .. Yaşlandım walla .... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 201313 yıl Yazar comment_158040 Bu fabrikanın taktığı Nisan 6, 201313 yıl Ozan Karsavuran tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 201313 yıl comment_158041 Çakır oto Ümitten aldım abi, başka şeylerde aldım kaça geldi tam bilmiyorum ama daha önce sorduğumda 30-35 gibi birşey demişti diye hatırlıyorum.İçindeki filtrede mahle yazıyor mu? Kutusu filan orjinal üzerindeki yazılar filanda orjinal ama çıkanı made in england bu made in mexicoOzan kutu duruyorsa resmini atarmısın Mahle yazıyorsa orjinal ama bu kutu dışardan ithal gelenlerden sıkıntı olmaz... Nisan 6, 201313 yıl Serdar yaman tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 201313 yıl Yazar comment_158042 Çakır oto Ümitten aldım abi, başka şeylerde aldım kaça geldi tam bilmiyorum ama daha önce sorduğumda 30-35 gibi birşey demişti diye hatırlıyorum. İçindeki filtrede mahle yazıyor mu? Kutusu filan orjinal üzerindeki yazılar filanda orjinal ama çıkanı made in england bu made in mexico Ozan kutu duruyorsa resmini atarmısın mahle yazısını göremedim. Nisan 6, 201313 yıl Ozan Karsavuran tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 201313 yıl comment_158043 Çakır oto Ümitten aldım abi, başka şeylerde aldım kaça geldi tam bilmiyorum ama daha önce sorduğumda 30-35 gibi birşey demişti diye hatırlıyorum. İçindeki filtrede mahle yazıyor mu? Kutusu filan orjinal üzerindeki yazılar filanda orjinal ama çıkanı made in england bu made in mexico Ozan kutu duruyorsa resmini atarmısın mesaj boş Düzelttim Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın