Yanıtlama zamanı: Mart 9, 201313 yıl comment_153917 Merhaba Benim aracım sedan stepne lastıgı orjınal ebatta oldugu için bagaj tam anlamıyla fıyasko daralıyo ama dün servisteydim yeni modelleri kontrol edeyim dedim. baktım yeni modellerde ince stepne kullanmışlar bagaj biraz daha geniş bendekine göre daha kullanıslı olmuş tabi servis gorevlilerine sordum degiştirin bunu diye onlarda otosanı arayın şikayette bulunun degiştirirler belki dediler garantiden { Bu arada benim stepne daha hiç kullanılmadı } sizce degiştirirlermi ne dersiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 9, 201313 yıl comment_153919 Denemekte fayda var ama sanmıyorum. Buarada yaklaşık 40 lt felan genişliyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 9, 201313 yıl comment_153923 Bende otosan ı aramanın bir faydasının olacağını sanmıyorum. Ancak size şöyle bir öneride bulunabilirim. Orjinal stepnenizi satıp, ince boy stepne için ödeyeceğiniz bedeli düşürebilirsiniz. Ve o artan 40 lt hacim çok işe yarıyor. Şu an benim aracımda ince boy stepne var, büyük boy bir bavul ancak sığıyor bagaja, eğer küçük boy stepne olmasaydı asla sığdıramazdım mesela. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 9, 201313 yıl comment_153966 garantiden tahminim değiştirmezler piyasada 250tl civarında ince istepneler satılıyor bunlar sizin çözümünüz olabilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 10, 201313 yıl Yazar comment_153990 Bakalim aradim sikayet notunu aldilar degerlendirip arayacagiz dediler. Bekleyecegiz sonucu Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 10, 201313 yıl comment_154000 İnce stepne alıp, köpük gibi bir madde kestirip bagaja koyan olmuştu forumda diye hatırlıyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 10, 201313 yıl comment_154006 benim stepne ince aslında fiyatlarını bilmiyorum ama bendekini verip kalın stepne + para alabilirim araç lpgli zaten stepne kilerde yatıyo Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 11, 201313 yıl Yazar Solution comment_154156 Otosanda aradilar sonuc olumsuz degisim olmuyormus o seri oyle yeni seriler boyle dediler hayrini gorun dedim bende :-) Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 11, 201313 yıl comment_154163 eğer lastikçi tanıdığınız varsa haber bırakın bazı kimseler stepne yerine çelik jant taktırabiliyor bu durumda ince stepneyi lastikçiye bırakıyorlar ben şahsen böyle buldum focus 2 ince stepnesini kalın stepne yerine 50 lt lik lpg tankı takıldı bende ince stepne alıp kılıf diktirip bagaja sabitledim ince stepne satan lpg bayileri de var aklınızda bulunsun 5 bicon derseniz uygun olanını verirler Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın