Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Ultra Ever Dry , Çok Çok Ilginç

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Abi bu yeni bir şey değil hydrophobic kaplamalar çok uzun süredir var ve kullanıcıya satışı da gittikçe yaygınlaşıyor. Araçlarda nano koruma adı altında uyguyorlar bunu.
Richard Hammond'un bir belgeselinde takım elbisede filan kullanmışlardı o kadar yaygın bir kullanım alanı var öyle diyim.
Bir de Amerika'da Iphone'ları kaplayan liquipel diye bir marka var su geçirmez yapmakta telefonu. Richard Hammond bahsettiğim belgeselde samsung bir telefona uygulatıp klozete atmıştı :D

Tabi bunları videonun sonlarına doğru uygulamasının ne kadar kolay olduğunu görmeden yazmıştım, bunlar uygulama kısmını baya kolaylaştırmışlar :)

Bunun bu kadar geç yaygınlaşmasının bence asıl sebebi elektronik cihazların bozulmasını direkt olarak engellediğinden cihaz ömrünü hesaplananın çok üstüne çıkartmakta.

Yanıtlama zamanı:

ben de biliyordum bu tarz ürünlerin oldugunu fakat bu kadar etkilisini görmedim..acaba araçlara uygulanan bu kadar etkili bir ürün var mı?arac yıkatma derdi biter

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

valla süper olr yaa araba yıkama derdi biter , cam silme derdi :)   valla birçok mesleği haşemat eder bu malzeme  , kuru temizleme v.s... saymakla bimtez ...

Yanıtlama zamanı:

bence bu konuyu iyi araştırmalıyız.:).özellıkle benım gibi üşengeç adamlar...ayrıca bir de bunun maddi boyutu..bizde yıkama 15 tl ve haftada en az 1 kere yıkatıyorsun ve buna rağmen de en fazla 2 gün temiz durabılıyor hemen kirlenıyor

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.