Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

  • 0

Ani Frende Dörtlülerin Yanması


Guest Özcan B.

Soru

Merhaba arkadaşlar,geçenlerde çevre yolunda giderken,karanlık dolayısıyle modelini tam göremediğim fakat ford c-max yada fusion gibi bir araç, önüne bir araç kırması nedeniyle ani fren yaptı ve ani frenlemeyle dörtlüler yandı,ben de tam arkasındaydım ve aracın ani fren yaptığını fark edememiştim ki dörtlülerin yanmasıyla ben de frene asılarak durdum.Buradan yola çıkarak bu özelliğin gerçekten çok işe yarayan hayat kurtaran bir özellik olduğunu söyleyebilirim.Ancak bu özelliğin focus 3 lerde mevcut olup olmadığını bilmiyorum.Bu özellik focus 3 lerde mevcut mu,belli prensiplere göre mi (örn:belli bir hızda seyretme) çalışıyor yoksa herhangi bir ani frende çalışıyor mu?

Özcan B. tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Önerilen Mesajlar

  • 0

Ben de deneyeyim diyoyorum hep. Ama ya boş yol olmuyor, ya da boş yol olunca aklıma gelmiyor :) Gerçi bizim donanım listesinde bu yoktu galiba. Esasen sadece yazılımsal bir konu, sonuçta ani fren destek sistemi var bizim araçlarda, bu sistemle birlikte dörtlüleri de yakabilir isteseler..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.