Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 201115 yıl Yazar comment_11886 resimlerime laf edene direkt uçulacaktır... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 201115 yıl comment_11890 Hocam uçmak istemiyorum ama bunlar elantra resmi değil mi??? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 201115 yıl Yazar comment_11891 he hacı elantra işte valabila...çok güzel bakma sen telcam dandirik....... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 201115 yıl comment_11899 Açıkçası abi kazayı yaşayana kadar bende katılıyordum o sözlere. Güvenmiyordum fazla ama sağlammış yani. Ama bazen özlüyorum onu O benim ilk göz ağrımdı herşeyin ilkini onda yaşadım.. Herşeyin ilkini derken Ogün?Arka koltuklarda ilkler olur bazen Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 201115 yıl comment_11900 Fotoğraflar için teşekkür abicim. Hiç incelemedim ama reklamlarda "18 ödül vs" birşeyler diyip duruyor iç mekan kaliteli mi baktın mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 201115 yıl Yazar comment_11901 selam patron...baktıgım... baz modeldi döşemeler ve içmekan ferah ama işcilik ve kullanılan malzeme tipik hyundai kalitesiydi..yanlız o orta konsoldüeki klima dügmeleri çok şık olmuş ama full olanını incelemek gerek diye düşünüyorum...ama güzel araba boyluposlu...xenon far yoktu zaten dizelden hiç bahsetmediler henüz... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 201115 yıl Yazar comment_11903 Herşeyin ilkini derken Ogün?Arka koltuklarda ilkler olur bazen racko ne zaman geldin ya......sensiz kodun gittin bizi.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 201115 yıl comment_11908 selam patron...baktıgım... baz modeldi döşemeler ve içmekan ferah ama işcilik ve kullanılan malzeme tipik hyundai kalitesiydi..yanlız o orta konsoldüeki klima dügmeleri çok şık olmuş ama full olanını incelemek gerek diye düşünüyorum...ama güzel araba boyluposlu...xenon far yoktu zaten dizelden hiç bahsetmediler henüz... Pahalı ama sanki.. Yanılmıyorsam benzinli full + otm. versiyonu 47.500 lira, üzerine 3.500lira daha kor otm. F III 125hp Titanium alırdım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 201115 yıl Yazar comment_11911 elbette bu fiyatlarla focusun tit kıyas bile kabul edilemez zaten...ama renk geldi işte..zamanla belki donanım ve motor secenekleriyle...fiyat dengesi oturunca belki düşünebilir.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 201115 yıl comment_11916 Kesinlikle. Fiyatı düşerse bence güzel bir seçenek, fiyatı Alman kompaktlara yakın olmadıkca almayı çekinmeden düşünebileceğim bir araba olduğuna eminim, zaten daha aslı belli olmadı; topladığı bir sürü ödül hakikat olabilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 201115 yıl Yazar comment_11918 yanlız arabadan cıkıpta kapyı kapatırken birgün satıcılardan fırca yiyicem okadar hafiflerki sanki inadına yapıyormusum gibi oluyor en son kia souldada böyle olmuştu kuş gibiler...elinizde o kapyı kapatma gücünün hafızadaki moduna göre hareket edince ...zor ve mahcup oluyorum... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 201115 yıl comment_11921 Çok güzel ifade etmişsin ben de Civic lere baktığımda aynı duruma düşmüştüm. Kapıları gayet iyi kapanıyordu ama bagajı çok kötüydü; bagajı açıp dediğin refleksle kaldırmaya çalışınca hızla açıldı anında geri sekti ve "gümm" diye geri kapandı, gerçekten çok mahçup olmuştum! O zamanlar alışmışım Laguna yla 156 nın ağır kapılarına tabi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 201115 yıl comment_11925 Herşeyin ilkini derken Ogün?Arka koltuklarda ilkler olur bazen oda dahil abicim Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 201115 yıl comment_11938 Bizde bi BMW 520 birde Megane var.BMW'nin kapısını güçlü bir şekilde ittiriyorum.Normal bir şekilde kapanıyor. Aynı güçle Megane'ın kapısını kapatıyorum.Çaaat diyor .Babamda : "Satacağız diye kapıları kırmana gerek yok diyor Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın