Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Ateşleme Sistemi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

aracı ilk aldığım zamanlar tek marş hemen çalışıyordu şimdilerde ise marşa basınca 5 sn sonra çalışıyor ateşleme sisteminde bir arıza olduğu belli önce nereye baktırayım

Yanıtlama zamanı:

akü,büji,buji kablosu,ateşleme bobini,hava filtresi,benzin filtresi,benzin pompası sırasını izleyin..

Yanıtlama zamanı:

Sevgili kardeşim aracının bakımsızlıktan kaynaklanan her sorunu için ayrı ayrı başlık da açsan bunlar servise gitmeden düzelmeyecek, onun için lütfen artık aracını servise götür.

Yazılabilecekler yazıldı. Yaptır kurtul...

Ve de bence artık sorman gereken tek soru var Ankara'da güvenilir ve hesaplı bir Ford servisi tanıyor musunuz?

Haydi Ankara'lı arkadaşlar bir el atın...

Cem Boneval tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

kış ayındayız normal

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
Sevgili kardeşim aracının bakımsızlıktan kaynaklanan her sorunu için ayrı ayrı başlık da açsan bunlar servise gitmeden düzelmeyecek, onun için lütfen artık aracını servise götür.

Yazılabilecekler yazıldı. Yaptır kurtul...

Ve de bence artık sorman gereken tek soru var Ankara'da güvenilir ve hesaplı bir Ford servisi tanıyor musunuz?

Haydi Ankara'lı arkadaşlar bir el atın...

abi bu cevabınla utandırdın beni servise tabiki gidip  yaptıracağım ama hangi arızayı neden yaptığını yada bir parçanın işlevini yerine getiremediği zaman araçta ne gibi arızalar meydana gelebileceğini sen ve senin gibi abi ve arkadaşlarımın bilgisi sayesinde öğrensem fena mı olur bu sayede bende birilerine yardımım dokunur. ama sen kızıyorsan bir daha soru sormam burda :)

Yanıtlama zamanı:

ama sen kızıyorsan bir daha soru sormam burda

Kızmam söz konusu değil elbette, ancak bu tarz arıza belirtilerine bol miktarda varsayımsal cevap alman ve kafanın daha fazla karışması olasılığı çok yüksek.

Ayrıca bir dizi sorunu olan bir aracı daha uzun süre kullanmaya devam etmek de bana pek doğru görünmüyor ve ben de kendimce yardımcı olmaya çalışıyorum...

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
Kızmam söz konusu değil elbette, ancak bu tarz arıza belirtilerine bol miktarda varsayımsal cevap alman ve kafanın daha fazla karışması olasılığı çok yüksek.

Ayrıca bir dizi sorunu olan bir aracı daha uzun süre kullanmaya devam etmek de bana pek doğru görünmüyor ve ben de kendimce yardımcı olmaya çalışıyorum...

abi arabanın aslında öyle aman aman ağır arızaları yok ufak tefek en babası 200 e halolacak şeyler memur adamız ha deyince araba değiştiremiyoruz:)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.