Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 201313 yıl comment_147560 Japon arabalar korkutuyo derken Toyota ve Hondadan mı bahsediyorsunuz ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 201313 yıl comment_147571 elinizdeki arabanızda sıkıntı yoksa neden bir süre ertelemiyorsunuz..bütçenizi 40.000 e çıkarınca almayı düşünün..biladerin 2010 f 2.5 dizel collection 50.000 de ve yanılmıyorsam 38.000 ediyor..esp yok.. o satsa sizde alsanız verirdik size..satmayı düşünüyor ama yaza doğru.. o zaman lpg li focus bakın..lpg li 2007-2009 toyota lara binen çok bizim öğretmenlerden hepsi memnun..kore arabası korkutmasın..fransızlara bende binmem.. tüm çarpışma testleri 50-55 km hızla yapılıyor ve testlere göre günümüzde neredeyse 5 yıldızsız araç yok..ama karşıdan da 55 ile bir araç gelse çarpışma gücü 100 e çıkıyor..veya 90-100 le direğe çarpılsa aynı sonuç.. bunların hepsi ölümcül..hergün tv de kaza haberi izliyoruz..her türlü markadan ölü çıkan var. araçlar darbe emmeli üretildiği için artık kazada haşat olmayan araba yok..burada önemli faktör emniyet kemeri ve şans-kader.. benim akrabam 8 mi 10 mu ne hava yastıklı focus la kaza yaptı 3-5 sene önce, kendi kurtuldu, yanında oturan eşi ve arkada oturan iki oğlu öldü..nasıl mı..önce araba otobüse çarpıyor tüm hava yastıkları açılıp sönüyor sonra yol kenarındaki kaya ya çarpıyor ve ölümler. sizi kurtaracak yastık yok.. Allah göstermesin diyelim.herkes dikkatli binmeli, tedbiri elden bırakmamak lazım.. hayırlısı ile iyi bir araba bulmanızı temenni ediyorum saat 12:44, şimdi haberlerde kaza haberi var jip, 50 nc ye arkadan çarpmış şöför anne sağ, yanda oturan kızı ölmüş..durum bu malesef..hani jip dersiniz ama nafile.. Ocak 31, 201313 yıl Mehmet Demir tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 201313 yıl Yazar comment_147583 Arabamda turbo yüksek basınç değeri veriyor , bir iki sorun daha ... yaptırmak istemiyorum, soğudum , doğrusu bu hocam . Focusun , sürücü tarafı ön ve yan darbelerden aynı segment arabalara emsalen daha dayanıklı . Muhakkak daha üst segment araçlar içerisinde ölüm söz konusu olan kazalar oluyor. Ama Fransız ve japon arabaları daha dayanıksız , o yüzden bugüne kadar hiç ama hiç düşünmedim kısa süreli kullanacak olsamda ... Focusumdan önce 2 adet bmw araç değiştirdim . 33.000 üzeri rakama çıkacaksam o araçları tercih etmem lazım tekrar . O araçlara da binmeyi şuan için fuzuli görüyorum ... Otomatik olarak benzinli titaniumlara yönelme sebebim bu yüzdendir yani Bu arada evet honda ve toyota bana güvenli gelmiyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 201313 yıl comment_147585 ben güvenlik açısından değil arıza vs için Sordum mesela Opel arabasıda benı korkutuyor. Arıza sebebli Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 201313 yıl Yazar comment_147588 Opel ben de asla düşünmüyorum ve size katılıyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 201313 yıl comment_147836 Yine Focusa devam etmek istiyorum. 2008 - 2010 model arası 1.6i Titanium araç düşünüyorum Focus olursa ve bu araca lpg sistemi yaptırarak kullanırım. İkinci sorum ise ; aracımı alırken sadece '' ESP '' donanımlı , yani güvenlik paketi Focus aradım ve 3 arabadan birini tercih ettim, aldım. Benim aracımda , Klima kontrol ünitesinin alt kısmında , arka cam rezistans düğmesinin yanında , '' ESP Off '' düğmesi yer alıyor . İnternette baktığım Titanium focusların hiçbirinde bu düğmeyi görmedim . ESP yok mu acaba yenilerde ? Var ise nasıl anlayacağım ? esp ile ilgili sorunuzun cevabını bu konuda bulabilirsiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 201313 yıl Yazar comment_148407 Çok teşekkür ederim. Bu arada Makyajlı Focus 2 lerde ESP li araç neredeyse yok değil , gerçekten yok ESP siz alacağım sanırım bu sefer ... Otomatik Titaniumların tüketimini çözemedim bir türlü ... 100 hp yazıyor sahibinden.com da focus titaniumlar için. Halbuki ben 115 hp biliyorum ... Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 201313 yıl comment_148413 100 hp yazıyor sahibinden.com da focus titaniumlar için. Halbuki ben 115 hp biliyorum ... Benim aracımda 2009 focus 2.5 1.6 titanium otomatik vites 100 hp. Bildiğim kadarıyla 100 hp lik ve 115 hp lik iki modeli var. Ve benimki de ESP siz Yakıt konusuna gelince benim değerleri hiç söylemeyeyim almaktan vazgeçebilirsiniz. Şaka bir yana yakıtı aşırı fazla benimki ama bunun ayarsızlıktan olduğunu düşünüyorum. Yakında 75000 bakımına sokacağım. Buji, buji kablosu değişeceğim ve yakıt değerlerinin düşeceğini ümit ediyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 201313 yıl comment_148454 Bu arada Makyajlı Focus 2 lerde ESP li araç neredeyse yok değil , gerçekten yok Var; buyurun size ESP li F2,5 - aracım Türkiye'de nadir bulunan bir araçtır. 2011 model Ford Focus Hp.109 ps.Tdci ve Collection modeli. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 201313 yıl comment_148465 100 hp yazıyor sahibinden.com da focus titaniumlar için. Halbuki ben 115 hp biliyorum ... Hocam otomatik viteslerin hepsi 100 ps Manuel olan titanium 115 ps Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 201313 yıl comment_151096 100PS Otomatik benzinli alacaksanız. yanında LPG kitinide alın derim. Yoksa bu zamanda o arabaya binilmez. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın