Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2013 Stop ve sinyal grubunu degistirebilirim o zaman fakat normalden fazla ışık veriyormus o takildi biraz kafama yorumlara ve forumlara baktim ama videolarda normal gozukuyor. hepsi için renk ve tipe dikkat. videoda normal bencede sorun olmaz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2013 hepsi için renk ve tipe dikkat. videoda normal bencede sorun olmaz. Aynen. Stop P21/5W RED Sinyaller PY21W AMBER Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2013 Aynen. Stop P21/5W RED Sinyaller PY21W AMBER Titanium stop P21/5W mi? Style farklı tit farklı olabilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2013 Titanium stop P21/5W mi? Style farklı tit farklı olabilir. E tabi Stop farı aynı sadece arka parklar farklı styleda bizim sis farında titaniumda Led şerit zaten tek fark Park lambalarında Titanium stop P21/5W mi? Style farklı tit farklı olabilir. Şimdi dikkat ettim ilk iletiden ön arka sinyaller farklı ? Philips sadece arka sinyaller için mi çıkarmış bu Ledi ? Yoksa her araba ön arka aynıda bizde mi böyle Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2013 E tabi Stop farı aynı sadece arka parklar farklı styleda bizim sis farında titaniumda Led şerit zaten tek fark Park lambalarında Şimdi dikkat ettim ilk iletiden ön arka sinyaller farklı ? Philips sadece arka sinyaller için mi çıkarmış bu Ledi ? Yoksa her araba ön arka aynıda bizde mi böyle Bi bakmak lazım yinede, 21/5 demek ciftli demek hem park hem fren yani, bizde ihtiyac yok ama stylelarda var. On arka sinyallerin renk farkı var sadece tırnakları aynıdır sanırım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2013 (düzenlendi) Bi bakmak lazım yinede, 21/5 demek ciftli demek hem park hem fren yani, bizde ihtiyac yok ama stylelarda var. On arka sinyallerin renk farkı var sadece tırnakları aynıdır sanırım. Ben galiba denemelik arka sinyalleri alıcam 115 lira takmasıda kolaymış baktım youtubedan Kasım 13, 2013 Sabri Özer tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2013 Ben galiba denemelik arka sinyalleri alıcam 115 lira takmasıda kolaymış baktım youtubedan http://youtu.be/M0_9UP6U4s8 Ben olsam sadece sinyal alırdım zaten fren cok farketmez çünkü, sinyalin keskin yanıp sönmesi hoş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
V.can Akbulut Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2013 sigortayı neden değiştiriyoruz_? ben osram nıght breaker plus aldım uzun ve kısaya sigortayı nedendeğişiştiriyoruz onu anlamadım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2013 (düzenlendi) sigortayı neden değiştiriyoruz_? ben osram nıght breaker plus aldım uzun ve kısaya sigortayı nedendeğişiştiriyoruz onu anlamadım sigortayı değiştirirseniz aynı değerde takın diyor, ampul değiştirince sigortayı değiştirin demiyor. Kasım 13, 2013 Ozan Karsavuran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
V.can Akbulut Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2013 sigortayı değiştirirseniz aynı değerde takın diyor, ampul değiştirince sigortayı değiştirin demiyor. he tamam tesekkurler aracın far performansı cok ıyı gelmedı bana ondan değiştiricem 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2014 Ford Focus III - 2011 sonrası modellerin far teknik özellikleri Aşağıdaki tablodaki gibidir. Annemin arabaya aldığım H1 farlari beğenmedim yenisini siparis verdim. Dedim bari benim arabaya takayım uzunlara ama H1 yazıyor burda. Ama H1 değilmiş H7ymiş. Ben yanlış görmüyorum dimi ? Dönüş farlari H1 zaten ufak oluyor cam kısmı uzunlar gayet H7 duruyor Sol H7 Sağ H1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2014 Annemin arabaya aldığım H1 farlari beğenmedim yenisini siparis verdim. Dedim bari benim arabaya takayım uzunlara ama H1 yazıyor burda. Ama H1 değilmiş H7ymiş. Ben yanlış görmüyorum dimi ? Dönüş farlari H1 zaten ufak oluyor cam kısmı uzunlar gayet H7 duruyor Sol H7 Sağ H1 H7 gibi duruyo ama söküp garantiye al bence.Ters olmuş sanırsam senin far 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2014 H7 gibi duruyo ama söküp garantiye al bence.Ters olmuş sanırsam senin far Acaba Yakupun tablo standart farlar için mi benimki x paket ya Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2014 Sabri sağ sol iki farda damı h7 Benimki h1 uzun h7 kısa standart far Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2014 Sabri sağ sol iki farda damı h7 Benimki h1 uzun h7 kısa standart far Evet abi uzunlar H7 kısa farlar xenon zaten gözükmüyor dışardan. Büyük ihtimal bu tablo standart farlar için. H1 Osram cool blue hyper 5000k isteyen olursa sadece 5 dakika kullanilmis var elimde burdan iletiyim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap