Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 201313 yıl comment_145895 Merhaba arkadaşlar; BMW lerinde arka camın üzerindeki köpekbalığı sırtına benzer eklentiyi focusa eklememiz mümkün mü? benim aracıma uygun nereden bulabilirim ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 201313 yıl comment_145896 Lütfen başlıklar konu içeriğini içersin. Düzenleniyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 201313 yıl comment_145897 köpek balığı anten demek istediniz herhalde.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 201313 yıl comment_145903 Aksesuarcılarda mevcut. aracınız sedan değilse yaptırmayın yakışmaz Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 201313 yıl Yazar comment_145906 Aracım siyah sedan ghia. Serviste yardımcı olurlar mı ? Renk falan uyumlu olur mu ? Hiç arabasına bundan yaptıran var mı resim paylaşabilir misiniz ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 201313 yıl comment_145909 Aradığınız şey anten ise, yüzgeç tipi olarak soruşturacaksınız ilgili başlık Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 201313 yıl Yazar comment_145915 Aradığınız şey anten ise, yüzgeç tipi olarak soruşturacaksınız ilgili başlık Sayın Çağatay; serviste bizde yaparız falan dediler pahalıya gelir mi ? Bana yardımcı olur musunuz? Siz bu işlerde bilgi sahibisiniz anladığım kadarıyla... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 201313 yıl comment_145918 Sayın Çağatay; serviste bizde yaparız falan dediler pahalıya gelir mi ? Bana yardımcı olur musunuz? Siz bu işlerde bilgi sahibisiniz anladığım kadarıyla... Süs anten takılacaksa 5-10 tl arası olur. Anten özellikli aparat olacaksa daha pahalı olur.Fiyatını bilmiyorum. Ayrıca servislik parça değil bunlar siz bile yaparsınız uygun ürünü alırsanız..Yukardaki başlıkda linkler olması gerekiyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 201313 yıl Yazar comment_145920 Süs anten takılacaksa 5-10 tl arası olur. Anten özellikli aparat olacaksa daha pahalı olur.Fiyatını bilmiyorum. Ayrıca servislik parça değil bunlar siz bile yaparsınız uygun ürünü alırsanız..Yukardaki başlıkda linkler olması gerekiyor. Ben yapamam asla. Yardıma ihtiyacım var. Ayrıca özellik olması lazım çünkü bunu takınca öndeki anteni iptal etmemiz gerekecek yoksa güzel durmaz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 201313 yıl comment_145924 Ben yapamam asla. Yardıma ihtiyacım var. Ayrıca özellik olması lazım çünkü bunu takınca öndeki anteni iptal etmemiz gerekecek yoksa güzel durmaz. İptal olaylarını bilmiyorum , yapı gereği taklit donanımlarla ilgilenmiyorum bilgim yok maalesef.. Servis yaparım dediyse yaptırın bari bizde görelim Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 201313 yıl Yazar comment_145925 İptal olaylarını bilmiyorum , yapı gereği taklit donanımlarla ilgilenmiyorum bilgim yok maalesef.. Servis yaparım dediyse yaptırın bari bizde görelim Ben sedan focusa cok yakısıcağını dusunuyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 201313 yıl comment_145939 Satıcakmışsın zaten; uğraştığına değmez. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 201313 yıl comment_145947 Bizim burdaki Tekzen'de var 5 lira. Tekzen açıldığından beri çoğu kuş serisinin tavanında görür oldum Bence yaptırmayın Focusun zaten kendince bi imajı var. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 201313 yıl Yazar comment_146148 Bizim burdaki Tekzen'de var 5 lira. Tekzen açıldığından beri çoğu kuş serisinin tavanında görür oldum Bence yaptırmayın Focusun zaten kendince bi imajı var. Kesinlikle. İmajını bozmamak lazım. Vazgeçtim. Orjinal kalsın. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın