Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Ford Focus 3 Orjinal Koltuk Kılıfı

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Değerli forum üyeleri focus 3 arabamda koltuk kılıfında sigara yanığı var tamir ettirmek istemiyor. Yenisini alabilme şansım varmı ?    Saygılar ...

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Yakup Bey ;

Ben servis ile görüştüm 1.500 tl dedi. internette araştırdım fazla bir şey bulamadım . Nerelerde bulabilirim ?

Yanıtlama zamanı:
Yakup Bey ;

Ben servis ile görüştüm 1.500 tl dedi. internette araştırdım fazla bir şey bulamadım . Nerelerde bulabilirim ?

Kazalı arabadan ama öyle ucuz olmaz en az 500 lira alırlar tek koltuktan... Trabzondan da bulmak zor açıkcası

Yanıtlama zamanı:

zekeriya bey kendinizi ve aracinizi tanitirsaniz tanisma bolumunde memnun oluruz.saygilarimla

...

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Aynısını döşemeciler de bulabilme şansımız var mı  

Yanıtlama zamanı:

Yanmış bölümün resmini burada paylaşsanız daha farklı fikirler ortaya çıkar,

Tamir ettirmek istemiyorum demişsiniz ama AutoKing gibi yerler sigara yanığı, ufak tefek döşeme yırtıklarını oldukça iyi şekilde onarabiliyorlar. Bence şansınızı bir deneyin. Belki hiç masraf bile etmezsiniz. Trabzonda Autoking ya da benzeri uygulama yapan yerler illaki vardır. Gösterin, bence kaybedeceğiniz bir şey yok. 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

autoking var burda son çare olarak oraya bi göstermemde fayda var

Yanıtlama zamanı:

şu araçta sigara içenleri :smiley2k: bagajda taşımak lazım...  :fikir:  Hatta Tavan Barlarına bağlamak lazım.. :ban:  :P  :P  :P 

not: kendi arabamı kastediyorum.. :sofeer:  

Yanıtlama zamanı:
Yanmış bölümün resmini burada paylaşsanız daha farklı fikirler ortaya çıkar,

Tamir ettirmek istemiyorum demişsiniz ama AutoKing gibi yerler sigara yanığı, ufak tefek döşeme yırtıklarını oldukça iyi şekilde onarabiliyorlar. Bence şansınızı bir deneyin. Belki hiç masraf bile etmezsiniz. Trabzonda Autoking ya da benzeri uygulama yapan yerler illaki vardır. Gösterin, bence kaybedeceğiniz bir şey yok. 

autoking kesin çözüm bence de. adamlar yaptıkları işe 2 yıl garanti vererek çalışıyorlar. olmayacak bir işe de girmiyorlar zaten... yeni kılıf bence gereksiz masraf.

Murat Arık tarafından düzenlendi

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.