Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 201313 yıl comment_143765 Dediğiniz gibi yaptım. Çatır çutur sesler geldi kırarak açtı vallahi. Birşey olmadı aynalara ama ne yalan söyleyeyim içim gitti seslere... Abi birde aynaların katlanan kısımlarına silikon gres sık, biraz saçma ama katlandıktan sonra naylon poşet geçirebilirsiniz suyu karı engeller düşüncesindeyim... benim araç garajda olduğu için bu tür sorunum olmuyor ama sizlere fikir vermesi açısından söyleyeyim dedim... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 201313 yıl Yazar comment_143770 katlandıktan sonra naylon poşet geçirebilirsiniz suyu karı engeller düşüncesindeyim İyi bir fikir olabilir. Ama buna eşim asla izin vermez. (Bu arada light değilim haa...) Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 201313 yıl comment_143771 İyi bir fikir olabilir. Ama buna eşim asla izin vermez. (Bu arada light değilim haa...) Yok yok... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 201313 yıl comment_143781 Ama o aynaların açılırken ve katlanırken çıkardığı ses çok hoşuma gidiyor benim ya Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 201313 yıl comment_143783 Ama o aynaların açılırken ve katlanırken çıkardığı ses çok hoşuma gidiyor benim ya Yani motorun sesi gelecek diyorsunuz... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 201313 yıl Yazar comment_143823 Bu arada aynalarda ısıtma olup olmadığını nasıl anlayabiliriz? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 201313 yıl comment_143825 Bu arada aynalarda ısıtma olup olmadığını nasıl anlayabiliriz? Focus da standart. Arka cam reziatant tuşuna basın, aynalar da ısınacak. Dokununca anlarsınız Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 201313 yıl comment_143862 Bu arada aynalarda ısıtma olup olmadığını nasıl anlayabiliriz? Aynalarınızda yukarıdan aşağı doğru hafif kavisli sarı bir çizgi varsa o ısıtma rezistansıdır. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın