Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Çeşitli Cydia Eklentileri ve Source'lar

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Çıkmış, bunu kullanacaksın ama untethered değil, telefon kapanınca pc ile açabilirsin sadece

http://www.mediafire...44afm5mbebkb4vy

Jb olsa da Cydia çalışmıyormuş şu haliyle. Onun güncellenmesi gerek. O da zaman alır.

appsync çalışıyor. direk sourcedan doğru dosyaları atınca kuruldu :) installousta yüklendi ama çalışıyormu denemedim. bide iapcracker yüklerim şimdilik yeter :)

• Yanıt 82
  • Görüntüleme 19k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Zephyr ve sbsettings için jb yapıyorum ben Sbsettings i notification center a taşıyabilirsin ( bildirim merkezinden )

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Ben her mesajda not düştüm sana İnsanelyi reposundan indir diye Şimdi o uyarıyı verenleri sil bu repodan indir. Manage-source-edit-add yap ekle abi aramadan ise insanelyi deposu gözü kende

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Tabi ki. Yeni surum'e jb geldiginde Yükseltirsin ..

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Yükledim oyunlarda birşey açılmadı neye yariyordu. ?

Oyunlarda misal altın alacaksın misal para kazancaksın;ona basınca direk yüklüyor.. öncelikle sbsetting'den aktif etmek gerekiyor.

Yanıtlama zamanı:

Yükledim oyunlarda birşey açılmadı neye yariyordu. ?

Abi ekstra icerik almaya yarıyor mesela temple run da altın almak istiyorsun 0.99 dolar yazıyor basıyorsun ücretsiz alıyor.

Not: eğer onay penceresi çıkarsa olmamış paralı alicak demektir.

Uygulama kapanırsa yada kilitlenirse desteklemiyor demektir.

Yanıtlama zamanı:

Oyunlarda misal altın alacaksın misal para kazancaksın;ona basınca direk yüklüyor.. öncelikle sbsetting'den aktif etmek gerekiyor.

Default olarak aktif değilmi? Ben kullanmıyorum sbsettings vs sürekli aktif.

Bu arada appsync patladı :S

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Default olarak aktif değilmi? Ben kullanmıyorum sbsettings vs sürekli aktif.

Bu arada appsync patladı :S

Default aktif olabilir ama emin değilim ilk işim sbsetting olduğu için hep öyle kullandım. Appsync crackli uygulamaların itunes ile senkronizasyonu için var..önceden olup sonradan patlamasını anlamadım.

Buarada bu iletileri ilgili yere alıyorum.

Yanıtlama zamanı:

Default aktif olabilir ama emin değilim ilk işim sbsetting olduğu için hep öyle kullandım. Appsync crackli uygulamaların itunes ile senkronizasyonu için var..önceden olup sonradan patlamasını anlamadım.

Buarada bu iletileri ilgili yere alıyorum.

Bende anlamadım :) yüklemiştim itunestan yükledim crackli uygulamaları sonra installoustan update yapayım dedim olmadı itunestan atayım dedim yine olmadı appsynci tekrar kurdum yine olmadı.

Yanıtlama zamanı:

İos 6 için olanı çıktı mı acaba ? 5+'ı yüklüyorsun elbetteki..varsa bir sorun uyumsuzdur abi, bekleyeceksin mecbur.

Tabi 5 için olanı kurdum mecburen. Betalar için çalışıyor yazmışlar. Ama gm için bisey yoktu gündüz. Neyse zaten sansa çalışıp kurdu suankileri acelem kalmadı :D

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.