Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Geri Vites Lambası Buğu Problemi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar bir kaç gün önce farkettim, sol geri vites lambasının içinde buğulanma meydana gelmiş. Özellikle güneş gördüğü zamanlar içerideki buharlaşmadan kaynaklanıyor. Aracım 1,5 yaşını doldurdu. Şuan servise götürsem garanti kapsamında değiştirirlermi?

EkJKc.jpg

Yanıtlama zamanı:

Değiştirirler tabi :yeah:

Yalniz buğu varken gidin canli görmek istiyorlar ve garanti uzmaninin gormesi gerekiyor

Yanıtlama zamanı:

Abi silikonda sıkabilirler, Ancak nemden oksit yapma durumuda olabilir, onlarada mutlaka baktırın komple değiştirsinler. 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Değiştirirler tabi :yeah:

Yalniz buğu varken gidin canli görmek istiyorlar ve garanti uzmaninin gormesi gerekiyor

Yarın bi götürelim bakalım ne olacak sonuç.

Yanıtlama zamanı:

Geçmiş olsun umarım değiştirirler..Sonucu paylaşırmısınız......

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
Hangi servise gidiyorsun?

Karşıyakadaki Altaş Otomotiv yada 4. Sanayideki Çetaş Otomotive götürmeyi düşünüyorum. Sence hangisine götürmeliyim. İzmirde daha önce servis bakımı yaptırmadım. 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Benim geri vites lambalarına ne oldu anlamadım. Az önce gördüm sağdaki lambada buğu yapmış.   :wacko:  Servisdeki garanti danışmanı ile görüştüm, garanti kapsamında parçaları değiştirebileceğini söyledi. İşlerden fırsat bulursam gitmeye çalışacağım bugün. Umarım gittiğimde kararını değiştirmez.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bugün servise gittim, garanti danışmanı resimleri çekti, parçanın siparişini geçeceklerini, bir kaç gün içinde beni arayacaklarını söylediler. Sonuç olarak, parça garanti kapsamında değişecek. ^_^  Bizede artık lambaların gelmesini beklemek kaldı. İnşallah çok yeni görünüpte stop lambalarının yanında sırıtmaz.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
Arkas mı demek istiyorsun?

Hayır. Çetaş'a gittim.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
Bunu diyorum karşıyakada böyle bir servis yok; Arkas mı? 

Özür dilerim yanlış anladım. Evet Arkas Otomotivden bahsediyorum. Aklım aracı aldığım Ordu

daki Altaş Otoya gitti.

Bekir Gülcü tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Rica ederim; ben de aracı Arkas'tan aldım ve bir kez yazılım için oraya gittim.

Bir daha gidermiyim bilmiyorum açıkçası, biz forum olarak 10 adım ötedeyiz oradaki arkadaşlardan bana göre.

Yanıtlama zamanı:
Bugün servise gittim, garanti danışmanı resimleri çekti, parçanın siparişini geçeceklerini, bir kaç gün içinde beni arayacaklarını söylediler. Sonuç olarak, parça garanti kapsamında değişecek. ^_^ Bizede artık lambaların gelmesini beklemek kaldı. İnşallah çok yeni görünüpte stop lambalarının yanında sırıtmaz.
Büyük bir ihtimalle değişse bile aynı sorun devam edecek. Ben aracımı aldığım gece farkettim on farlar bugulanmis vaziyette idi. 1 hafta sonra servise gittim. Farlar değişti ama aynı sorun devam ediyor. Aracımda ki farlar x-paket bı-zenon farlar.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.