Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Geri Vites Lambası Buğu Problemi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Uzun bir süreç sonunda yeni geri vites lambalarını yenisi ile garanti kapsamında değiştirttim. Neden bu kadar uzun sürdü derseniz şöyle anlayatım. Biraz benim ihmalkarlığımdan oldu. Servisi sürekli arayıp parçanın gelip gelmediği konusunda bilgi almadım. Onlarda saolsunlar gerekli ilgiyi göstermemişler. Neyse sonunda dayanamadım aradım servisi. Bir karışıklık olduğunu söylediler özür dilediler, en kısa zamanda parçanın geleceğini söylediler ve parça geldi. Ancak lambalar yerine tam oturmadı ve iç kısmındaki contalar yoktu. Neyse daha sonra ikinci lambalar geldi ve takıldı. Ancak bugün aynı sorunun devam ettiğini gördüm. Lambanın biri hala buğulanıyor. Servise tekrar götüreceğim.

Aracımın diğer bir sorunu da start-stop özelliğinin çalışmamasıydı. Bu sorun ile ilgili aracım bir hafta serviste kaldı. Otosan mühendisleri ile karşılıklı görüşmeler sonucunda sorunu hallettiler saolsunlar. Sorunun yazılımsal olduğunu söylediler. 

Bunun yanı sıra 60000 servis bakımını da yaptılar. Bakımdan sonra araçta performans artışı oldu. Bu da hoşuma gitti. 

Yanıtlama zamanı:

Bunun yanı sıra 60000 servis bakımını da yaptılar. Bakımdan sonra araçta performans artışı oldu. Bu da hoşuma gitti.

60 bin bakımı kaça yaptılar ne işlemler yaptılar? Buhar sorunu çözümsüz sanırım. Diğer başlıkta ön farlar için de çözüm yok.
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
60 bin bakımı kaça yaptılar ne işlemler yaptılar? Buhar sorunu çözümsüz sanırım. Diğer başlıkta ön farlar için de çözüm yok.

Taplam 60000 bakım masrafı 430 TL

- Hava Filtresi

- Mazot Filtresi

- Polen Filtresi

- Yağ Filtresi

- Yağ Değişimi

- Karbon temizliği

- Genel bakımlar 

Yanıtlama zamanı:
60 bin bakımı kaça yaptılar ne işlemler yaptılar? Buhar sorunu çözümsüz sanırım. Diğer başlıkta ön farlar için de çözüm yok.   Taplam 60000 bakım masrafı 430 TL - Hava Filtresi - Mazot Filtresi - Polen Filtresi - Yağ Filtresi - Yağ Değişimi - Karbon temizliği - Genel bakımlar 
Karbon temizliği hariç standart bakım. Demek 100tl civari carbon clean

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.