Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 201213 yıl comment_140838 arkadaşlar selam.2012 focus3 sedan trend dizel aracım var.otokoç dan aldım.aracıma hem görüş düşük olduğunda işe yaraması hemde dış görünüş açısından sis farı taktırmak istedim ve aydın ford yetkili servisiyle anlaştım.sis farları ve çerçevesini acele edip izmir çetaş dan sipariş verip bulunduğum yere kargoyla getirttim.anlaştığım yetkili ford servisi benim araca yeni yazılım atıp ,sis farı anahtarını değiştirince orjinal bir şekilde aracımın ön sis farlarını kullanabileceğimi söyledi.servis randevusu günü gittim ,anahtarı değiştirip yeni yazılım atıldığı halde ön sis farları çalışmadı aranızda focus3 trend aracına ön sis farını orjinal olacak şekilde yetkili servisinde taktırabilen varmı?? varsa lütfen hangi yetkili servisde takdırdığını buradan belirtsin.yok eğer bu iş orjinal olacak şekilde olmuyorsa ,sanayide oto elektrikçiye taktıranlar lütfen buradan ne şekilde montaj yapıldığını bilgilendirsinler..selamlar.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 201213 yıl Yazar comment_140840 Maalesef olmuyor. Bir arkadaşımız daha denemişti. Başlık: belirttiğiniz linkte yeni yazılımla bu sorunun çözüleceğinden bahsedilmiş.ben bu yazılımı da attırdım araca ama sonuç gene sıfır..işin ilginçi sis farı montajı için aracın tamponunun ilgili yerinde orjinal soket de var Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 201213 yıl comment_140842 belirttiğiniz linkte yeni yazılımla bu sorunun çözüleceğinden bahsedilmiş.ben bu yazılımı da attırdım araca ama sonuç gene sıfır..işin ilginçi sis farı montajı için aracın tamponunun ilgili yerinde orjinal soket de var Soketler sorun değil işte yazılım şunu biliyor bu araba trend yani harcanan elektrik belli bundan eksik/fazla olması arıza bildirisi olarak gözüküyor.Yazılım dedikleri aracı stylemış gibi göstermesini sağlamak olmalı ki araç bunu arıza sanmasın.. Yapılanlar doğru ve hala olmuyorsa farklı şeyler yapmak lazım.Yapılamaz değil tabi. Diğer başlık çok eski oradaki arkadaşın size cevap verebileceğini pek sanmıyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 201213 yıl Yazar comment_140843 Soketler sorun değil işte yazılım şunu biliyor bu araba trend yani harcanan elektrik belli bundan eksik/fazla olması arıza bildirisi olarak gözüküyor.Yazılım dedikleri aracı stylemış gibi göstermesini sağlamak olmalı ki araç bunu arıza sanmasın.. Yapılanlar doğru ve hala olmuyorsa farklı şeyler yapmak lazım.Yapılamaz değil tabi. Diğer başlık çok eski oradaki arkadaşın size cevap verebileceğini pek sanmıyorum hakkımızda hayırlısı demekten başka çare yok şimdilik ben ford otosan ın buna bir çözüm getirebileceğine inanıyorum.yoksa sanayiciler trend lerden iyi para kazanacak. ama bekliyorum umarım buna bir çözüm bulunmuştur.işin ilginçi benim araçda anahtar da değiştiği halde ön sis farları yeni takılan anahtardan çalışmadı..hadi ustalarım gösterin bize bir çözüm:) Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 201313 yıl comment_144877 Erdinç Bey bugun yaşadığım deneyimi anlatıyım yardımcı olurum umarım Benimde aracım 2012 trend hb parçacıdan orjinal sis ve yan sanayi taiwan malı titanium sis kapağı aldım. Toplam maliyet 130 TL. Far anahtarını en ucuz 290 tl'ye buldum. Pahalı geldi almadım anahtar. Bu sabah elektirikçiye gittim sanayiye. Max 1 saat falan surer diye planlıyordum. Tam 4 saat başında bekledim ve taktırdığımada pişman oldum. Çünkü aracın ön tamponu ve farların sökülmesi şart sis takmak için. Araçta sis için elektirik tesisatı yok. Sigorta kutusundaki yeri boş. Soketler var ancak uçları boş. Aküden güç alınarak yeni tesisat kuruldu. Anahtar işinide direksiyonun sol altındaki saklama gözüne gizli bi tuş koydurarak hallettim. Sisler sorunsuz yanıyo. Ama araba parçalandığıyla kaldı buda beni rahatsız etti. Birde sis yakınca kadranda sislerin yandığına dair uyarı lambası yanmıyo. Usta bunu yapabiliceğini ama gereksiz olduğunu kadranı komple sökmesi gerektiğini söyledi. Uzun lafın kısası güzel oldu ama çok kurcalandı arabam. Hiç girmeyin bu İşe derim Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 201313 yıl comment_144881 Taktırmadan önce forumda okudum tamponu sökmeye gerek olmadığını ama yapılan işlemleri görünce gerek varmış dedim kendi kendime Elektrik tesisatı olan bi araçta sökmeden kolayca takılabiliyo ama trendlere çok zor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 201411 yıl comment_270953 Aracim focus3 trend sis fari aldim serviste taktirdim canavar gibi calisiyor sikinti yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 201411 yıl comment_270956 Aracim focus3 trend sis fari aldim serviste taktirdim canavar gibi calisiyor sikinti yok. Neler yapıldığı anlatılsa daha faydalı olurdu Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 201411 yıl comment_270978 montajı yapıldıktan sonra direksiyonun sol tarafında altta sis farı düğmesi aktif şekilde çalıştı zaten (far yükseklik ayarı düğmesinin oldugu yuvarlak yer), herhangi extra bir işlem yapılmadı çalıştı kullanıyorum 1 yılı aşkın zamandır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 201411 yıl comment_270999 montajı yapıldıktan sonra direksiyonun sol tarafında altta sis farı düğmesi aktif şekilde çalıştı zaten (far yükseklik ayarı düğmesinin oldugu yuvarlak yer), herhangi extra bir işlem yapılmadı çalıştı kullanıyorum 1 yılı aşkın zamandır. Nasıl yani Düğme zaten varmıydı? Arka sisemi bağlandı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 201411 yıl comment_271012 Hayir abi on sise baglandi vardi dugme falan taktik bastik dugmesine yandi extra bisey yapmadik yani, isterseniz foto cekip atayim yarin, yetkili serviste taktirdim aracin basindaydim hicbir sekilde ekstra bir sey takilmadi. Kasım 4, 201411 yıl önder Başböyük tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 201411 yıl comment_271280 Önder bey .Öncelikle hayırlı olsun..Üç Sorum olacak. 1)Yetkili Servis mi ? Özel mi? 2) Tampon Sökülerek mi takıldı?Bu Önemli. 3) Sis farı ve Çercevesi Orjinal mi?Yoksa parçacıların 100-120 TL dediklerinden mi? Cevapları sabırsızlıkla bekliyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 201411 yıl comment_271524 Önder bey .Öncelikle hayırlı olsun..Üç Sorum olacak. 1)Yetkili Servis mi ? Özel mi? 2) Tampon Sökülerek mi takıldı?Bu Önemli. 3) Sis farı ve Çercevesi Orjinal mi?Yoksa parçacıların 100-120 TL dediklerinden mi? Cevapları sabırsızlıkla bekliyorum. 1)Yetkili servis 2)Tampon sökülmedi 3)Orjinal değil Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 201411 yıl comment_271541 Önder bey, Trend araçta ön sisler için düğme yok. Ya arka sis düğmesine bağlattınız yada düğme panelini de değiştirdiniz diye düşünüyorum. Düğme panelinin resmini koyabilirmisiniz. Kasım 8, 201411 yıl Deniz Gecgel tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın