Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Araba Altına Plastik Koruma??

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

focus 3 ü ocak 10 itabariyle teslim alcam.otokoç tan beni arayıp arabanın altına(eksoz a kadar) plastik koruma takalım mı diye sordular.hem sesi azaltıp hemde yoldan motora gelcek taşları önlemesi için.yeni arac alıpta bu plastik koruma yaptıran var mı?memnun olan varmı ve ne kadara yaptırdınız.yardımlaının için teşekkürler....

Solved by Cem Boneval

Yanıtlama zamanı:
  • Solution

Platik koruma diye bir şey duymadım ama kalıcı ve koruyucu bir madde ile - ki ayrıntısnı bilmiyorum - altını kaplatmak mümkün, bu özellikle kaporta boşluklarını da içine alırsa seste bir miktar azalmaya neden olduğu gibi bol karlı ve tuzlama yapılan bölgelerde sürülen araçlarda aracı korozyona karşı koruyor.

Ancak gerek yeni Focus'un yeterince sessiz olması nedeniyle ve gerekse şimdiye kadar çağdaş modellerde ciddi taban korozyonu sorunu duymadığım için ben gerekli görmüyorum.

Otokoç grubu da burada pay kapılabilecek bir pasta olduğunu fark etmiş, yeni araç alanların hevesini kullanmak arzusunda.

Cem Boneval tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Bende gerekli olduğunu düşünmüyorum.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

peki bişey daha soracaktım.teflon boya koruma için 200 tl istediler.yeni arabaya boya koruma gereklimi?yaptırmalımıyım?

Yanıtlama zamanı:
peki bişey daha soracaktım.teflon boya koruma için 200 tl istediler.yeni arabaya boya koruma gereklimi?yaptırmalımıyım?

Forum'da arama ile çeşitli cevapları bulabilirsiniz bunlardan bir kaçı için;

Yanıtlama zamanı:

Banada araç altı ve çamurluk içlerinin ziftlenmesi ile bir kaplamadan bahsetmişlerdi ve bunun için çamurluk iç davulmazlarının söküleceği öyle bu kaplamanın yapılacağı birde araç ağırlığının artacağı?? söylendi kabul etmemiştim...O vakit yaptıran araçları göstermeyi bile teklif etmişlerdi ne anlayacaksam....

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.