Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 201213 yıl comment_140427 focus 3 ü ocak 10 itabariyle teslim alcam.otokoç tan beni arayıp arabanın altına(eksoz a kadar) plastik koruma takalım mı diye sordular.hem sesi azaltıp hemde yoldan motora gelcek taşları önlemesi için.yeni arac alıpta bu plastik koruma yaptıran var mı?memnun olan varmı ve ne kadara yaptırdınız.yardımlaının için teşekkürler.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 201213 yıl Solution comment_140428 Platik koruma diye bir şey duymadım ama kalıcı ve koruyucu bir madde ile - ki ayrıntısnı bilmiyorum - altını kaplatmak mümkün, bu özellikle kaporta boşluklarını da içine alırsa seste bir miktar azalmaya neden olduğu gibi bol karlı ve tuzlama yapılan bölgelerde sürülen araçlarda aracı korozyona karşı koruyor. Ancak gerek yeni Focus'un yeterince sessiz olması nedeniyle ve gerekse şimdiye kadar çağdaş modellerde ciddi taban korozyonu sorunu duymadığım için ben gerekli görmüyorum. Otokoç grubu da burada pay kapılabilecek bir pasta olduğunu fark etmiş, yeni araç alanların hevesini kullanmak arzusunda. Aralık 23, 201213 yıl Cem Boneval tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 201213 yıl Yazar comment_140431 peki bişey daha soracaktım.teflon boya koruma için 200 tl istediler.yeni arabaya boya koruma gereklimi?yaptırmalımıyım? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 201213 yıl comment_140437 peki bişey daha soracaktım.teflon boya koruma için 200 tl istediler.yeni arabaya boya koruma gereklimi?yaptırmalımıyım? Forum'da arama ile çeşitli cevapları bulabilirsiniz bunlardan bir kaçı için; Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 201213 yıl comment_140634 Banada araç altı ve çamurluk içlerinin ziftlenmesi ile bir kaplamadan bahsetmişlerdi ve bunun için çamurluk iç davulmazlarının söküleceği öyle bu kaplamanın yapılacağı birde araç ağırlığının artacağı?? söylendi kabul etmemiştim...O vakit yaptıran araçları göstermeyi bile teklif etmişlerdi ne anlayacaksam.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 201213 yıl comment_140813 Ziebart yapıyordu benzeri bir uygulama. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın