Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 201213 yıl comment_136973 arkadaşlar 2004 ghiam var şimdilerde yeni yeni bir arıza yapmaya başladı kontağı çeviriyorum ekranda ışıklar yanıyor kontağı tam olarak çevirdiğimde gırç diye bir ses geliyor bu arada gösterge çubukları titriyor ben kontağa basmada ısrarcı olduğumda araba yavaş yavaş marşı alıyor ve en sonunda çalışıyor ve tüm ışıklar yanıyor birine sordum marş dinamosu bozuk yada marş kömürü bitmiştir dedi biride akü zayıflamıştır dedi sizce nedir arkadaşlar Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 201213 yıl comment_137028 arkadaşlar 2004 ghiam var şimdilerde yeni yeni bir arıza yapmaya başladı kontağı çeviriyorum ekranda ışıklar yanıyor kontağı tam olarak çevirdiğimde gırç diye bir ses geliyor bu arada gösterge çubukları titriyor ben kontağa basmada ısrarcı olduğumda araba yavaş yavaş marşı alıyor ve en sonunda çalışıyor ve tüm ışıklar yanıyor birine sordum marş dinamosu bozuk yada marş kömürü bitmiştir dedi biride akü zayıflamıştır dedi sizce nedir arkadaşlar Gecenin 2 sine kadar bunu yazmak için mi uğraştın la? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 201213 yıl comment_137132 bir kaç ihtimal var.marş motor selenoidi,marş motor kömürü,marş motor dişli sıkışması,gevşemiş kablo bağlantıları.farlar normal yanıyor ise aküyü eleyebilirsiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 201213 yıl Yazar comment_137559 bir kaç ihtimal var.marş motor selenoidi,marş motor kömürü,marş motor dişli sıkışması,gevşemiş kablo bağlantıları.farlar normal yanıyor ise aküyü eleyebilirsiniz. farlar ve ışıklar normal yanıyor sıkıntı yok ustaya sordum dün kollektör diyor birde araba çalışınca hız gösterge çubuğu takılı kaldıktan sonra kendiliğinden normale dönüyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 201313 yıl Yazar comment_147718 farlar ve ışıklar normal yanıyor sıkıntı yok ustaya sordum dün kollektör diyor birde araba çalışınca hız gösterge çubuğu takılı kaldıktan sonra kendiliğinden normale dönüyor işte tüm bunların nedeni lanet olası akü aküyü değiştirdi herşey normale döndü akü zayıf olduğu için akıımı sağlıklı iletmediğinden yapıyormuş. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın