Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Sis Farı Ile Romörk Fişi


cem aksoy

Önerilen Mesajlar

Sonbahar bitmek üzere. Bizim buralarda pancar sökümü bir ay önce başladı. Gün boyu toplanan kocabaşlar geceleri traktörlerle pancar kooperatiflerine taşınıyor. bazen 2 romork bazen 3 romork takılıyor traktöre. eskiden romörk fişi derlerdi çok satılırdı dedemin parçacı dükkanında. Köylü önemserdi belkide trafikçiler sıkılardı. Ama sonuçta takılırdı romörklere bu fişler sinyal fren ve arka farlar çalışırdı. Son yıllarda varlığı unutuldu romorkta bu ışıkların işi ne.

Şu sıralar gece yola giderken çok tehklikeli oluyor karşıdan gelen bazı araçlar sis farlarını yakıyor. gözler alınıyor yol kapkaranlık. Ancak hissediyorsun sonra yavaşlamaya başlıyorsun birde bakıyorsunki bir karartı. Frenliyorsun ve bu seferde yırttık.

Hadi hissedemeseydik.

Neyse biri önemsemeyip vagon fişi takmıyor diğeride işin süksesinde sis olmadan sisleri yakıyor. Denetleyecekler nerede sanırım pekde umurlarında değil.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Ne desen haklısın; sis farı yakanın merceksiz xenon kullanan cahillerin her biri bilsin ki trafikteki diğer insanlar onların kulaklarını bolca çınlatıyor.

Bu kadar kuralsız bu kadar kanunsuz bu kadar denetimsiz bir ülkede mağdur olan sadece bilinçli ve kurallara uymaya çalışan kişiler oluyor.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Allah korusun o romörk stopları yanmayan adama çarpsan ışıkları yanmadığı için %100 kusurlu olur, peki o sislerini ya da xenonlarını yakıp gelenin hiç mi kusuru yok ?

Bende Taşköprü-Kastamonu ikametinde her gün gidip geliyorum, akşam iş çıkışları zaten hava tamamen kararmış oluyor, sizin dediğiniz gibi durum bura da oldukça fazla, genelde teslimat yerlerine yakın olanlar önemsemiyor, "aman, şurdan şurası, 10 dk sonra fabrikadayız" tarzınaki düşünce kötü. (Şahsen ben böyle düşündüklerini düşünüyorum) İşte ne olduysa o zaman oluyor ve ben akşamları sol şeriti neredeyse hiç kullanmıyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.