Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 201213 yıl comment_131914 Merhaba Arkadaşlar aşağıdahi video'da ipad miniyi çok güzel bi şekilde entegre etmişler bi çerçeve hazırlayıp bunu bizim focus 3'lere yapabilsek ford my touch'a bile gerek yok bence hem igo ile nevgasyonu düzgün kullanılabilir 3g ile yada wifi paylaşımı ile internete de bağlanır hemde bluetooth ile müzik sistemini yada farklı bi şekilde araça bağantı yapılabilirse sanırım tek sorun araç içi özellikler kullanılamaz park sensoru sesli komut, direksiyon kontrolu vs.. Sizin düşünceleriniz nedir bu konuda ben şuan bi ipad mini sipariş ettim abd'den gelicek olan kuzenime şuan için ön konsola tutturucam bi şekilde umarım bu aparat yakın zamanda çıkar Bu Video'da etkileyici ; iPad Mini Boyutları; Yükseklik: 7.87 inç (200 mm) Genişlik: 5.3 inç (134,7 mm) Derinlik: 0.28 inç (7.2 mm) Ağırlık: 0,68 £ (308 g) Kasım 5, 201213 yıl Ali Rıza Arık tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 201213 yıl Yazar comment_131918 Evet etkileyici ve cazip geldi. Fiyat olarak'ta ipad mini cazip şuan abd fiyatı 16gb -Wifi için 329 $ (590 TL) Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 201213 yıl comment_131921 Asrın bulusu olur Altindaki lightining girisle araca baglanir birde guzel bi appLe arac ici ozellikler cakistirilabilir neden olmasin ? Aslinda Apple otomobil sirketleriyle calişsa ya. Bak suan gozumde canlandi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 201213 yıl comment_131922 Asrın bulusu olur Altindaki lightining girisle araca baglanir birde guzel bi appLe arac ici ozellikler cakistirilabilir neden olmasin ? Aslinda Apple otomobil sirketleriyle calişsa ya. Bak suan gozumde canland sen bu proje ile apple 'a git yeni CEO sabri Özer Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 201213 yıl comment_131924 sen bu proje ile apple 'a git yeni CEO sabri Özer Dur gideyim Tim Cookun yanina kalk ben oturucam o koltukda diyeyim Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 201213 yıl Yazar comment_131925 Asrın bulusu olur Altindaki lightining girisle araca baglanir birde guzel bi appLe arac ici ozellikler cakistirilabilir neden olmasin ? Aslinda Apple otomobil sirketleriyle calişsa ya. Bak suan gozumde canlandi Valla aynı şeyi bende düşündüm sony felan filan hikaye olur.. Kasım 5, 201213 yıl Ali Rıza Arık tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 201213 yıl comment_131927 zaten zamanı gelince yapılacaktır , ama adamlar yaptıkları ürünler daha piyasaya sürülmeden sıralar oluşturularak peynir ekmek gibi satılıyor ... Bu yüzden yeni sektör arayışına girmezler ... Daha nekadar büyüyebilirki , Ancak işte yıllar sorna biraz değer kaybetmeye başlayında ozaman , bütün araç içleri , evlerde tv gibi birçok alana el atarlar , ama şuanda zaten işler tıkırında ... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 201213 yıl Yazar comment_131928 zaten zamanı gelince yapılacaktır , ama adamlar yaptıkları ürünler daha piyasaya sürülmeden sıralar oluşturularak peynir ekmek gibi satılıyor ... Bu yüzden yeni sektör arayışına girmezler ... Daha nekadar büyüyebilirki , Ancak işte yıllar sorna biraz değer kaybetmeye başlayında ozaman , bütün araç içleri , evlerde tv gibi birçok alana el atarlar , ama şuanda zaten işler tıkırında ... Aynen öyle şimdilik bize yan sanayide böyle bi çerçeve yapsalar yeter focus 2'ler içinde efsane olur Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 201213 yıl comment_131930 valla çok şahane fikir, sanki böyle birşeyi görmüştüm ben forumda, yanlış hatırlamıyorsam çakma nav, dvd vs. sistemlerden bi tanesi padlerden birini yan çevirmiş koymuş gibiydi. hatta böyle kartal falan vardı tam anımsayamasamda çok güzel bir düşünce... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 201213 yıl comment_131931 Bence Tesla'nın uygulaması başarılı, İnternet,3g,navigasyon,araçla ilgili bütün göstergeler mevcut. Kasım 5, 201213 yıl Hakan Saraç tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 201213 yıl comment_132004 İş yerinde bakamamıştım, bu akşam ilk işim buna bakmak oldu. Acayip güzel olmuş. 2. video daha profesyonel. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 201511 yıl comment_312013 Konuyu hortlatıyorum 2. videodaki adamların çok enteresan işleri var. Burada görünce aklıma geldi. Ford Edge'in konsoluna mıknatıslı bir aparat yapıyor hem konsola tutunuyor hem tableti tutuyor. Orijinalliği de bozmamış. Müthiş olmuş. Keşke böyle parçalar piyasada olsa. Temmuz 1, 201511 yıl Semih O. tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın