Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 201213 yıl comment_131096 Arkadaşlar hepinize meraba bugün 4.2 lik renkli ekran taktım ancak aracımdaki sesli komut ve aux girişi çalışmadı yarın arabayı servise götürecegim sürüm kontürolü yapılması için eger sizinde bi fikriniz varsa yazabilirmisinz Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 201213 yıl comment_131097 Arkadaşlar hepinize meraba bugün 4.2 lik renkli ekran taktım ancak aracımdaki sesli komut ve aux girişi çalışmadı yarın arabayı servise götürecegim sürüm kontürolü yapılması için eger sizinde bi fikriniz varsa yazabilirmisinz Merhaba bu benim ekranım orjinal arabanın üzerinde gelen soketinde bir problem olmasın yada aldığınız ekran defolu olabilir Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 201213 yıl comment_131102 sizinki fabrikasyon çıkışı oldugundan sıkıntı güncellemeleri fln yapılmıştır. forumda bi arkadaş da sonradan takmış böyle bi sıkıntı yaşamış güncelleme fln yapılması lazım diyor ama sizde biliyosunuzki servise gittimizde f3 dahil teknoloji konusunda yardımcı olabilecek bir ustaya rastlamdım.ama bu ekranı söküp eski ekranı takıcam 5.0" gelmesini bekliyecegim gibi gözüküyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 201213 yıl comment_131106 sizinki fabrikasyon çıkışı oldugundan sıkıntı güncellemeleri fln yapılmıştır. forumda bi arkadaş da sonradan takmış böyle bi sıkıntı yaşamış güncelleme fln yapılması lazım diyor ama sizde biliyosunuzki servise gittimizde f3 dahil teknoloji konusunda yardımcı olabilecek bir ustaya rastlamdım.ama bu ekranı söküp eski ekranı takıcam 5.0" gelmesini bekliyecegim gibi gözüküyor Servis olarak tan otoyu öneririm daha ben güncelleme var yükleyin demeden adamlar gösterge panelinizin yazılımının güncellenmesi gerekiyor dedi ve güncellediler. Bu arada güncelleme işlemi 1 saat sürüyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 201213 yıl comment_131107 sizinki fabrikasyon çıkışı oldugundan sıkıntı güncellemeleri fln yapılmıştır. forumda bi arkadaş da sonradan takmış böyle bi sıkıntı yaşamış güncelleme fln yapılması lazım diyor ama sizde biliyosunuzki servise gittimizde f3 dahil teknoloji konusunda yardımcı olabilecek bir ustaya rastlamdım.ama bu ekranı söküp eski ekranı takıcam 5.0" gelmesini bekliyecegim gibi gözüküyor Kim takmış ve sorun yaşamış? Ben hatırlamıyorum böyle bir şey? Güncelleme ile alakalı olduğunu sanmıyorum; aldığınız ekranın girişlerinde bir arıza var sanırım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 201213 yıl comment_131109 bora bey takmış ve aynı sıkıntıyı yaşamış ama dediniz gibi ekrandada sıkıntı olabilir Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 201213 yıl comment_131115 bora bey takmış ve aynı sıkıntıyı yaşamış ama dediniz gibi ekrandada sıkıntı olabilir Ben 5" navili ekran taktım hiçbir problem yaşamadım.Sesli komut sistemini denedim ve Aux ta anında aktif oldu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 201213 yıl comment_131144 bora bey takmış ve aynı sıkıntıyı yaşamış ama dediniz gibi ekrandada sıkıntı olabilir Mustafa Bey ben takmadım ama takan arkadaşlardan aynı sıkıntıyı yaşadıklarını duydum..Onlarda yeni takmışlar 2 gün önce..servise gidip soracaklardı ama sonucu alamadım... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın