Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 201411 yıl comment_275811 Herkese iyi geceler arkadaşlar bugün aldığım spoileri hafta sonu takmayı düşünüyorum ama nasıl takacağim. Hakkında pek bilgim yok nasıl takacagım yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler. o kadar basit ki sadece 1 tornavida yeterli.. (: Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 201411 yıl Yazar comment_275946 Sen de zaten spoiler yok muydu? O spor paket daha yumuşak Çizgili. Bu ST. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 201411 yıl comment_277784 Sonunda montajida bitirdik. Biraz ugraştirdi ama taktigimizada deydi.su fiskiye hortumu kisa geldi değiştirdik.şimdide fiskiye icin yer acmak gerekiyor yeniden suyu direk silecegin uzerine püskürtüyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 20188 yıl comment_472516 Selamlar. Spoileri alanlara nereden temin etti acaba? Orjinal mi? Yoksa disaridan yapilan fiber plastik tarzi mi? Harici olanlarin kaliteleri nasil? Yardimci olursaniz sevinirim. Tesekkurler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 20188 yıl comment_472527 2 saat önce, Eymen Koyb yazdı: Selamlar. Spoileri alanlara nereden temin etti acaba? Orjinal mi? Yoksa disaridan yapilan fiber plastik tarzi mi? Harici olanlarin kaliteleri nasil? Yardimci olursaniz sevinirim. Tesekkurler. forumun sponsorlatından Er-ol otomotive sorabilirsiniz. Belki vardır. Ben onlardan alnıştım. Yalnız onlardaki boyalı geliyor ve benimkinin renginde değildi, servis arabanın rengine boyayıp takmıştı. Haa spoiler orijinal sıfır veya çok yeni pert arabadan sökülmüş. Şu sayfadan sorabilirsiniz . birkaç güne cevap verirler Haziran 7, 20188 yıl H. Cenk tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 20188 yıl comment_472537 3 saat önce, H. Cenk yazdı: forumun sponsorlatından Er-ol otomotive sorabilirsiniz. Belki vardır. Ben onlardan alnıştım. Yalnız onlardaki boyalı geliyor ve benimkinin renginde değildi, servis arabanın rengine boyayıp takmıştı. Haa spoiler orijinal sıfır veya çok yeni pert arabadan sökülmüş. Şu sayfadan sorabilirsiniz . birkaç güne cevap verirler Hemen bakiyorum hocam tesekkurler. Aslinda 1500 civari komple orjinal body kit satiyor birisi. Ancak o kadarina gerek yok diye dusunuyorum. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın