Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 201213 yıl comment_133334 çok güzel olmuş hayırlı olsun,renk seçeneği varmı yoksa sadece bu renkmi var.bu arada farlarınız açık kalmış Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 201213 yıl comment_133494 İş kaliteli görünüyor, ama direksiyonun ortası parlak, deri kısmı mat olunca çok acayip bir görüntü olmuş. Buna bir çözüm de yok galiba. Bir yerde gördüm, adam alcantra ile kaplatmış direksiyonu, çok hoş olmuştu. Tabi maliyet yüksek olabilir alcantra olduğunda ama gerçekten sonradan kaplamaların arasında en şık görünen oydu diyebilirim Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 201213 yıl comment_133512 Direksiyon kaplama ve deri döşeme için art car ı tavsiye ederim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 201213 yıl comment_134202 Teybin marka ve modeli nedir:) Navitech DTV-8600 modeli İş kaliteli görünüyor, ama direksiyonun ortası parlak, deri kısmı mat olunca çok acayip bir görüntü olmuş. Buna bir çözüm de yok galiba. Bir yerde gördüm, adam alcantra ile kaplatmış direksiyonu, çok hoş olmuştu. Tabi maliyet yüksek olabilir alcantra olduğunda ama gerçekten sonradan kaplamaların arasında en şık görünen oydu diyebilirim Aslında mat kullanıyorum birşey sürmüyorum, göğüs direksivon vb. kısımlara yıkamacılarda habersizce parlatıcı sürebiliyorlar.. Kullanmamak en güzeli, sürülünce orta kısımda pek el değmediği için daha uzun süreli kalıyor.. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın