Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 201213 yıl comment_125515 arkadaslar sizler de dikkat ettiniz mi bilmiyorum.Hatchback focusumda arka stoplardan sağda olanın kaporta ile olan mesafesi diğer stopunkinden daha geniş...stop-kaporta arasındaki boşluga,birinde parmagım sıgmazken diğerıne rahat sıgıyor..kısacası simetrik bir durum yok stoplar arasında, muhtemelen fabrika hatası,acaba gözle farkedılmeyen bu durum için bir işlem yapmalımıyım karar veremedim Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 201213 yıl comment_125520 Servise gidin 2 dk da duzeltsinler. Dert değil . Keyfin bilir yani. Yalnız başlıkla ne alaka, bagaj kapağı yamuk takılmış Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 201213 yıl comment_125522 acaba o fark kaportada veya bagaj kapagında olan yamukluk-eksiklik mi yoksa far montajından kaynaklanan bir sorun mu Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 201213 yıl comment_125524 Bu tarz simetrik hatalar olabiliyor.Benim arabadada ön farların biri daha dışarıda duruyor şikayet etmeye gittim galeri kısmından geçerken sıfır diğer araçlara bir baktım ki hepsinde bendeki gibi farklılık var tabi buyrun dediler bende bişey yok öylesine çay içmeye geldim dedim :) Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 201213 yıl comment_125554 Aynaya git yüzüne dikkatlice bak, burnumuz bir tarafa eğiktir genelde... Tanrının yarattığında böyle bir durum varsa kulunkinde haydi haydi olur. Takmayalım böyle şeyleri kafaya... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın