Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 201213 yıl comment_125545 Bence EGR valfinin ne işe yaradığını faydalarını araştırıp, dünüşüp daha sonra karar verin abi daha gencim ben lütfen Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 201213 yıl Yazar comment_125695 Topun parasını ödemedinizmi yok vermeden tüydüm vallahi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 201213 yıl comment_125710 Ya madem öyle bu egr iptali aracın performansını arttırıyorsa iptal etsekmi bilemedim F2 lerde onlarca iptal ettiren var hep olumlu yorumlar geliyor. Emme manifoldumuz zamanla kurum ile dolup hatta egr valfinin açılıp kapanmasına bile engel oluyor. Neyse çok detaylı konu ama iptal ettirin gari sıkıntı yok.Tanıdığım şahısların ve benim araçlarımda iptalinden zarar görmedik fayda gördük.Düşen tüketimler,çok ufakta olsa artan performanslar,egzostan çıkan siyah dumanda azalış gibi faktörler var.Bunların yanında emisyon oranlarında artış var ki zaten egr valfi emisyon düşürmek amacıyla araçlarımıza konuluyor. Egr iptali olan araç egzost muayenesinden rahatlıkla geçer. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 201213 yıl comment_125719 Ben TÜVTürk yönetiminde olsam ilk işlerden biri olarak EGR kontrolü yaptırırdım testte... Çakma Xenon'a hayır diyenler NOX gazlarına evet mi diyecekler? Hoş kamuda bulunan ve bacasından (pardon egzosundan) kara duman bulutları püskürten araçlara ne yapılıypr derseniz kocaman bir hiç, ayda bir belediyeye plakaları ile şikayet ediyorum, tanıdılar artık "ayıp olmasın doktoru idare edelim" modundalar... Doğayı tahrip ederek insan ırkını yok etmeye yönelik çalışmaya devam ediyoruz hep beraber... Not: Bu bir bakış açısı ve felsefedir, detaylara bu gözle bakalım. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın