Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Ofis Yazıcı&fotokopi Makinası Tavsiyesi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Arkadaslar çalıştığım kuruma yazıcı ve fotokopi makinası özelliği olan bir cihaz almakla görevlendirildim:).Baskı hızı iyi olan,veri yazabilen ve fotokopi çekebilen,özellikle de kartuş sıkıntısı olmayan bir cihaz arıyorum.En büyük sıkıntı kartuşlu ürünlerin kartuşu bittikten sonra dolum olmaması yada sağlıklı bir dolum olmaması...bu tür ürünlerde yeni kartuş almak gerekiyor ki çoğu zaman kartuş parası yazıcı fiyatına yaklaşıyor.Bana istediğim türde bir cihaz tavsiyesi yapabilecek arkadaş var mı,renkli yazması da gerekmiyor siyah yeterli

Yanıtlama zamanı:
Arkadaslar çalıştığım kuruma yazıcı ve fotokopi makinası özelliği olan bir cihaz almakla görevlendirildim:).Baskı hızı iyi olan,veri yazabilen ve fotokopi çekebilen,özellikle de kartuş sıkıntısı olmayan bir cihaz arıyorum.En büyük sıkıntı kartuşlu ürünlerin kartuşu bittikten sonra dolum olmaması yada sağlıklı bir dolum olmaması...bu tür ürünlerde yeni kartuş almak gerekiyor ki çoğu zaman kartuş parası yazıcı fiyatına yaklaşıyor.Bana istediğim türde bir cihaz tavsiyesi yapabilecek arkadaş var mı,renkli yazması da gerekmiyor siyah yeterli
samsung scx 4521 f çok memnunum ben
Yanıtlama zamanı:

Tavsiyede bulunacağımdan değil ama tavsiyede bulunacak arkadaşlara yardımcı olması açısından soruyorum:

Ofis olarak tabir ettiğiniz yerin yazıcı-fotokopi kapasitesi nedir? Yani almayı düşündüğünüz yazıcıdan günlük ne kadar çıktı alacaksınız? Çünkü bunların çıktı sayısı/yıl şeklinde ömürleri var diye biliyorum. Büyük kapasiteli bir yazıcı mı yoksa orta sınıf mı lazım?

ama tavsiyem, en iyi çözüm için, canon, xerox gibi bu işi iyi yapan firma yetkilileri ile bağlantıya geçmeniz..

Yanıtlama zamanı:

Tavsiyede bulunacağımdan değil ama tavsiyede bulunacak arkadaşlara yardımcı olması açısından soruyorum:

Ofis olarak tabir ettiğiniz yerin yazıcı-fotokopi kapasitesi nedir? Yani almayı düşündüğünüz yazıcıdan günlük ne kadar çıktı alacaksınız? Çünkü bunların çıktı sayısı/yıl şeklinde ömürleri var diye biliyorum. Büyük kapasiteli bir yazıcı mı yoksa orta sınıf mı lazım?

ama tavsiyem, en iyi çözüm için, canon, xerox gibi bu işi iyi yapan firma yetkilileri ile bağlantıya geçmeniz..

Alperenim iyiki tavsiyede bulunmamışsın... :P :P :öp:

Yanıtlama zamanı:

serdar bey yazıcı tonerli mi kartuşlu mu biliyor musunuz? kartuş olayı çok sıkıntı kartuşlar çok çabuk bitiyor ve çok pahalı,zaten bize siyah yeterli
Yanıtlama zamanı:

F değil de FN bulabilirsen ağ üzerinden Wireelessle heryerden yazdırabiliyorsun, ben FN samsung kullanıyorum, kartuşun çipini tırnak makasıyla kesip yazıcıya bir program atıyorsun, sonra toner tozu doldurup dilediğin kadar kullanabilirsin ben 2 senedir bu şekilde kullanıyorum, malzeme kalitesi dandik, ama işleyiş süper.

Yanıtlama zamanı:

kartuş mu toner mi rafet bey?

Yanıtlama zamanı:

ben xerox kullanıyorum gayet memnunum hiç kağıt sıkıştırmadı... zaten makinaların hepsi standart her işi görür. yaygın bir marka tavsiye ederim.

Yanıtlama zamanı:

kartuş mu toner mi rafet bey?

Benim yazıcı lazer artık toner mi oluyor kartuşmu bilmiyorum, gazete kağıdından honi yapıp içine tozunu döküyoruz ^_^

Yanıtlama zamanı:

En büyük sıkıntı kartuşlu ürünlerin kartuşu bittikten sonra dolum olmaması yada sağlıklı bir dolum olmaması...bu tür ürünlerde yeni kartuş almak gerekiyor ki çoğu zaman kartuş parası yazıcı fiyatına yaklaşıyor

Hem özgürlük hem de aşk bir arada olmuyor. Biraz paraya kıymalısınız.

Kurum dediğinize göre kalabalık bir ortam ve yoğun kullanım olacak

Biz çalıştığımız yerde xerox ve utax markalarını kullanıyoruz makina başına aylık çıktı ortalamaları bazen 30.000 sayfaya kadar çıkıyor.

Xerox pahalı ama kaliteli

utax ise ucuz ve kaliteli Utax ı gönül rahatlığı ile tavsiye ederim.

Yanıtlama zamanı:

bu aksam aradım cihazı buldum canon mp serisi,sadece 230 tl ve yazıcının yan tarfında ayrı bir kartuş haznesi var,kartuşlar tüpler halinde ve şırıngayla cıkarıp yerınden dolduruyorsun.2 dolumluk renkli+renksiz mürekkep de 45 tl ye geldi.s

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.