Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Nasıl ? (Pıoneer 1300W)


Önerilen Mesajlar

Arkadaşımın da gazına gelerek, magnat ses sistemimi pıoneere çevirdim, şöyleki sadece amfi ve box değişti, kapılar yine aynı, bagajdaki kare kutu hoş durmuyordu, bende oval silindirik yerleştirdim, ayrıntılı fotoğrafları paylaşacağım ama ön yorumları merak ettim...

imag0551m.jpg

imag0552pp.jpg

Birazda duş :))

imag0544b.jpg

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Benim şahsi fikrim pioneer woofer ve kabin işinde diğer markalara göre çok başarısız.Magnatı bilmiyorum dinlemedim ama bir vibe veya alpine in pioneerdan çok daha iyi ses verdiğini kendi kulaklarım ile duydum.Tabi son durum nedir düzelttiler mi bilemem çünki benim dinlediğim 1 sene civarı olmuştur.Ama pioneer ın champion serisi wooferlarından kesinlikle uzak dur derim.Çok daha ucuz wooferların o wooferlardan daha iyi ses verdiğini yine kendi kulaklarım ile duymuştum.

Pioneer daha çok coaksiyel kabinlerde diğer kabinlere nazaran daha iyi ama dediğim gibi konu compenant kabin ve woofer sa kesinlikle benim tercihim olmazdı.

Birde bagajda yer kaplamaması için benim yaptığımı sana öneririm.30 luk kuvvetli bir woofer a küçük ve egzostsuz bir kutu ile kullanırsan hem bagajda yerden kurtarırsın hemde aracın hatchback olduğu için gereğinden fazla gelen bas vohuntusunu traşlamış olursun.Duyduğun bas sesi daha daha kısa ama çok daha şiddetli bir bas olur.Gümmmm gümmmm değil güm güm :) Bir dene nedemek istediğimi anlarsın.

Bu arada tekrar okurken farkettim ki zaten kapı içleri compenantlar değişmemiş çok güzel isabet olmuş güle güle kullanın :)

Ama yine diyorum bence o woofer hatchback bir araç için fazla olmuş kanısındayım.

ferhat tezcan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Birde bagajda yer kaplamaması için benim yaptığımı sana öneririm.30 luk kuvvetli bir woofer a küçük ve egzostsuz bir kutu ile kullanırsan hem bagajda yerden kurtarırsın hemde aracın hatchback olduğu için gereğinden fazla gelen bas vohuntusunu traşlamış olursun.

Bu verdiğin örneğin fotoğrafı varmı belki bende bunu yapabilirim çok yer kaplıyor bagajda .

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

kızmayın ama diğer arabam mercedes c180 AMG ben bu focusumu gerçekten çok beğenip modifiyeye yatkın bi araç olduğundan tercih ettim, sadece modifiye için aldım, bagajdaki yer için çeşitli kombinasyonlar denenebilir haklısın ama ses gerçekten mükemmel, dediğin güüüüüümmm güüümmmmm için tesisatçım çok güzel bi filtreleme uyguladı videosunu da koycam, tabi bunlar zevk meselesi ama araç gerçekten sınıfında bir numara bence

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

kızmayın ama diğer arabam mercedes c180 AMG ben bu focusumu gerçekten çok beğenip modifiyeye yatkın bi araç olduğundan tercih ettim

Estağfurullah niye kızalım konuşuyoruz burada herkezin ses kulağı ve tarzı farklıdır.

Benim demek istediğim bagaj içine koyduğunuz woofer ı muhtemelen anfi ayarları üzerinden filtreleme ayarı ile kısmışlardır yoksa o kutuya göre oldukça fazla bir bas sesi alırsınız.O ayarlar ile oynamaktansa kutuyu ufaltıp egsoz sistemsiz bir kutu ile anfi üzerindeki ayarları biraz daha açarak şu an duyduğunuz sese ulaşabilirsiniz böylelikle bagajda yer avantajı elde etmiş olursunuz demek istedim.

Ama bana bagaj çok ta lazım olmuyor derseniz farketmez tabikide

Bu verdiğin örneğin fotoğrafı varmı belki bende bunu yapabilirim çok yer kaplıyor bagajda .

Demek istediğim şey woofer boyutlarında arkadan ve önden birbirine yakın egzostsuz (yani woofer kutusunun üzerindeki hava deliği) bir kutu yani 30 luk bir woofer ın en az boşlukla tam sığdığı bir kutu.

Tabiki aracınız hatchback ise çünki sedan bir araçta bu şekilde montajda woofer sesinde yetersizlik olabilir.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

madem aracı modifiye için almışsınız arka bagaja çamurluk üstlerine beton döktürelim arkaya 60 cm 65000w kicker kare bas kapılara 3er tane falcon 2 akü bide gto ve cadence serilerinden oluşan bisürü anfi takalım nede olsa AMG niz var...

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

kıskanç şey..... ^_^

ne kıskanması olurmu öle şey ben söylüyor muyum babamın uçaklarını

şekilciliğe karşıyım sadece bana auto show kağıthane 2012 yaptırtma baba şimdi boy boy kıskandırmiim :)

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.