Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 201213 yıl comment_122314 Arkadaşlar üst üste gelen zamlardan sonra dün arabama Brc my11 lpg kiti taktırdım.Manifold delinmedi pipolu olarak montaj yapılıdı.Simit tank takıldı.Çok az bir performans kaybı var ama hissedilir derecede değil.Kullandıkça buradan izlenimlerimi size aktarırım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 201213 yıl comment_122473 hayırlı olsun güle güle kullanın bende düşünüyorum ama çekiniyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 201213 yıl comment_122481 Hayırlı olsun bende aracıma 5 ay evvel brc my 11 lpg kiti taktırdım 10.000 km oldu maşallah hiçbir problem ile karşılaşmadan kullanıyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 201213 yıl comment_122743 hayırlı olsun güle güle kullanın bende düşünüyorum ama çekiniyorum neyinden çekiniyosun öğretmenim. tak gitsin,garantili takan yer soruyorsan gel mersine taktırayım montajın alasını yapıyor burada brc servisi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 201213 yıl comment_122755 neyinden çekiniyosun öğretmenim. tak gitsin,garantili takan yer soruyorsan gel mersine taktırayım montajın alasını yapıyor burada brc servisi. teşekkür ederim abi bende buldum düzgün montaj yapan bir bayii adana da mertol abiye sordum fordist te fuat önala sor o araştırmıştır diye söylemişti tesadüf burada karşılaştık. kısmet olursa yarın taktırıyorum lpg yi Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 201213 yıl comment_122796 teşekkür ederim abi bende buldum düzgün montaj yapan bir bayii adana da mertol abiye sordum fordist te fuat önala sor o araştırmıştır diye söylemişti tesadüf burada karşılaştık. kısmet olursa yarın taktırıyorum lpg yi kit? firma? adanada sokağından geçmemen gereken çok tanınmış bi yer var aman diyeyim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 201213 yıl comment_122801 kit? firma? adanada sokağından geçmemen gereken çok tanınmış bi yer var aman diyeyim. brc polat otogaz Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 201213 yıl comment_122808 Hayırlı olsun, hangi marka otogaz firmasını önerdiler ? depoyu fulletirken, dolmaya yakın lpg dolum tabancasından ses geliyormu Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 201213 yıl comment_122810 daha lpg takılmadı ama yarın takılınca bakarım dediğiniz sese Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 201213 yıl Yazar comment_123089 Hayırlı olsun, hangi marka otogaz firmasını önerdiler ? depoyu fulletirken, dolmaya yakın lpg dolum tabancasından ses geliyormu Brc katkılı otogaz önermiyor.Aygaz ,Opet vs. firmalardan gaz almayın dediler bana.Depoyu fullerken şamandıradan tırlama sesi geldiğinde litreyi not edin bir daha gaz alırken bu litreye geçmeyin.Fazla gaz doldurduğunuz için şamandıra arızalanabilir bu da garanti kapsamı dışındadır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 201213 yıl comment_123307 Brc katkılı otogaz önermiyor.Aygaz ,Opet vs. firmalardan gaz almayın dediler bana.Depoyu fullerken şamandıradan tırlama sesi geldiğinde litreyi not edin bir daha gaz alırken bu litreye geçmeyin.Fazla gaz doldurduğunuz için şamandıra arızalanabilir bu da garanti kapsamı dışındadır. böyle bir çözüm olabilir mi ya, bana şamadıranın garanti kapsamı dışında kaldığını söylemediler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 201213 yıl Yazar comment_123966 Ben bunu çok kişiden duymuştum fazla gaz basmak hem tehlikeli hem tank'a zararlı.Garanti şartlarınıda kullanma klavuzunda yazıyor diye es geçmişlerdir Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 201213 yıl comment_124908 bende brc my 11 taktırdım şu an sorun yok gibi. dolum sesi geldi hemen pompayı kapattırdım. shell yada po gaz önerdiler ama ben shell gaz kullanıyorum daha ölçüm yapmadım ne kadar yakıyor bilmiyorum çekişte az da olsa düşüş var ama problem olacak seviyede değil. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 201313 yıl comment_142725 bende brc my 11 taktırdım şu an sorun yok gibi. dolum sesi geldi hemen pompayı kapattırdım. shell yada po gaz önerdiler ama ben shell gaz kullanıyorum daha ölçüm yapmadım ne kadar yakıyor bilmiyorum çekişte az da olsa düşüş var ama problem olacak seviyede değil. ekonomi nasıl ben de yeni aldım arabayı 2009 titanium x aracım brc lpg li 50 lira ile 170 km gittim çok geldi bana siz ölçüm yaptınız mı Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın